Hiratuba Hync1 ben kaşık biberon aldım ilk etapta kullanmak için, mememi tuttuktan sonra eğer emme sorunu olmazsa dr browns aldım onu kullanacağım . İlk çocuğumda da hep bu markayı kullandım kesinlikle gaz yapmıyor . Geniş ağız olanı öneriyorum
Birkatibe Hync1 lansinoh da bebek emmedikce gelmiyor avent öyle değil fosur fosur geliyor meme reddi oluyor lansinoh alin
Lutulut Hync1 Benim oğlumda hepsi red yaptı. Lansinoh, avent, dr browns, como tomo. En son Medela aldım onunla memeye döndürebildim. Ama como tomo gerçekten harika bir biberon hava kaçırmıyor, akıtmıyor.
Zefeyza Lansinoh aldım daha bebeğime kullanmadim ama kendim denedim 🙈ucu yumuşacık ve güçlü cekmeyince gelmiyo meme reddi yapicagini düşünmüyorum
aslanbeyy Zefeyza merhaba lansinoh biberon var malesef çok hızlı geliyor mama veya süt.. suan vermeye başlamadım mesela İade şansınız varsa avent almanızı tavsiye ederim zorla sıkarak sıcaklığına bakıyorum😊memnunum
aslanbeyy Birkatibe aa bizde tam tersi ters tutuyorum lansinoh çok hızlı dökülüyor aventi zorla sıkarak bakıyorum sıcaklıga
gunesinannesi__ Avent yavas akısli biberon kesinlikle ilk baslarda bende o hataya düştüm kesinlikle aventjn yavas akislisi meme reddi yapmıyor simdi icim rahar veriyorum mamasinida
aslanbeyy Hync1 internetten plastik gelmişti iade ettim cam tercih ettim büyüyünce plastiğe geçilebilir belki
Gizyy Lutulut evet bende como tomo kullanıyorum hiç gaz falan da yapmadı bebeğe çok memnunum ama dediğiniz gibi meme reddi yapıyor benim bebeğim de tutmak istemiyor memeyi maalesef
Gizyy Lutulut medelanın hangi biberonunu kullanıyorsunuz ben de deneyeyim bi yoksa sütüm hepten kesilecek bu gidişle