seda_ay Kızlar iki hafta önce test yapmıştım pozitif çıkmıştı silik cizgiyel betam 17 çıktı bir sonraki hafta kanamam oldu acile gittim 34 çıktı şimdide 63 çıktı doktor kimyasal dedi bugün daha ikili rakamsa sorun yok dedi ama böyle artması normalmi
bykarakan seda_ay bende kimyasal geçirdim 80 92 7 ve 4 olarak düştü 7 sonucunun ertesi gün pembemsi kanama başladı git gide artti 4.70 e düştü beta da şimdi ne durumda bilemiyorum
Ftm35 Kimyasal gebelikte Düşmesi lazım diye biliyorum çünkü benimde 4 iken 8 oldu sonra kanama geldi 2 oldu yükselirse dış gebelik olur demişlerdi
Ftm35 seda_ay kanamanın gelmemesi lazım ancak artıyorsa ve dış gebelik yoksa gebelik olabilir yerleşme kanaması mı acaba sizin 2 günde 1 kan verin mutlaka
seda_ay Ftm35 yerleşme kanaması olsa çok düzensiz artmiyomu birer hafta aralıklarla 17-34-64 oldu bide vajinal baktı dış gebelik yok dedi vajinaldan anlaşılan biseymi bu dış gebelik
bykarakan seda_ay beta artmadı düştü kanama pembe başladı miktarı git gide artti demek istedim aslında cumartesi yoğundu pazar daha az bugünde daha azaldi