Gulsum2308 Gktg2009 aynısını bana da diyorlar hani çocuk nerde hiç çıkmamış göbeğin diyorlar insan sinir oluyo 😒 iç karnımız geniş demek ki 🤷🏻♀️
Cocoo Gktg2009 bizde 15 mayıs banada herkes gobegın nerde dıye soruyor bende bıktım bu sorulardan hareketlerı nası bebegınızın net hissediyomusunuz benim prenses net bi şekilde hissetirmedi ultrasonda cok hareketlı ama ben net hıssedwmedım daha
Gktg2009 Gulsum2308 ben boyuma göre zayıfım bide cılız olcak çocuğun diyorlar bütün sinirim tepeme çıkıyo
Gktg2009 Cocoo benim erkek oyüzden uykum da bile hissediyorum Erkekler daha hareketli olurmuş ya herhalde ondan
senayck 5 mayıs bizimde gözüken kızım olacak insallah zaten kiloluydum 3kilo aldım önden hıc belli degil yandan belli göbeğim
Gulsum2308 Gktg2009 kaç kilosun kuzum, bende 52 kiloyla hamile kaldım 50 ye düştüm şu an 56 kiloyum ve 5 aylık hamileyim banada sürekli hiç kilo almadın çocuk zayıf olcak gelişemicek bilmem ne diyorlar 😒😒
Gktg2009 Gulsum2308 48 kilo ile evlendim 52 ile hamile kaldım ama hayatımda ilk defa 50 leri görüyorum ama boyum 1.70
ebrucaliskan Bizde 23 mayısta gelecez inşallah ❤ bende hissediyorum uykumdan uyandırıyor paşa :) çok şükür şimdilik iyiyiz karnın çıkmadı diyenleri takmayın bence daha da mutlu olun çirkin hamile değilim diye :)
istkizannesi Harekette sıkıntı çeken bi ben miyim ya hala dokunma gibi ve gün içinde çalışırken değil anca uzanırken 🙄
Fadiiiik istkizannesi benimde uzanınca oluyor gün içinde ayakta hissetmiyom daha 🙄 hayırlısı cnm sağlıkla gelsinlerde yeterki ☺️🙏
Zeynpatak Gulperr oglum olacak canim insallah 3 kg aldim . Geceleri uykum azaldi cok sık wc ye gidiyorum ve bebis cok hareketli geceleri
Ayvehe9 Hello kızlar bende mayısın 11 ve 13 arası gözüküyor doğumum inşallah çitlenbik bi kızım olacak Allah’a şükür hissediyorum bende hareketlerini benim karnım baya çıktı ya
Dilan123 Mafeyda bizimde 3 mayıs gözüküyo 🙈 hareketleri artık çok hissediliyo durmuyo bİzim yaramaz kız geceleri uyuyamaz oldum o derecedeyiz😊 kilo durumuda sıkıntılı bende 10 kg aldım karnımda baya var 🙄
Sezenkarademir Mafeyda benim oğlan da 15 mayıs da gelecek nasipse. Mide yamaları dışında iyiyiz şimdilik. Kıpır kıpır 😍