Benim de 32 yumurtam toplandı ve bende de sıvı birikmesi oldu. Aşırı değil ama şişmiştim ödemden. 1 hafta sonra biraz rahatladım ve transfer öncesi moral olsun diye yurtdışından Türkiye’ye gittim 1 haftalığına ailemin yanına, hatta bolcada özlediğim yemekleri yerim dedim ama şişlikten istediğim yemekleri bile yiyemedim. Yumurta toplamadan 12 gün sonra adet oldum ve anca adet olunca rahatladım. Benimki direk yumurta sayıma bakıp donduralım dediler. İyi ki öyle yaptılar o halde hamile kalsaydım çok sıkıntı yaşardım sanırım. Ki zaten çok yumurta toplayınca rahim çok inceliyor ve tutunma şansıda azalıyor bebeğin.
2 adet dönemi bekledik ve transfer oldum çok şükür ilk seferde tuttu.
Süreç zaten zorlu bir süreç, beklemek çok yorucu biliyorum. Her şey bir an önce olsun bitsin istiyoruz ama hem kendi sağlığınız için, hem de transferin başarı şansını arttırmak için şansınız dondurtmanızı tavsiye ederim. Toplanan yumurtanız az değil. Rahminiz baya incelmiştir. Dinlenmesi sizin için büyük avantaj olacaktır aynı zamanda siz de sağlığınıza tamamen kavuşmuş olacaksınız.