ggmom ay ya kıyamam çok geçmiş olsun. Hiç yemwden de halsiz düşer, acaba acile görürseniz durumu anlatsanız serum ile takviye vermeleri iyi olur mu

Gamzeli_03 yok karbonat yakmıyor tuz yakar dedi doktor karbonatli suyla silin siz de el ayak hastalığı olmuş

myavocado çok şükür ilk defa bişey yaptım doktorla korkuttum ya çorba su ya doktor diye pipeti dişiınin arkasına koyup içti o su içti ben çöllerde su buldum inanın ki

ggmom benim oğlumun dilinde öyle olmüş ben diline doğrudan karbonatı serpiyorum iyi geliyor enazdan sıvi bişeylerde olsa içiyor

Gamzeli_03 acitmiyor benim oglumdada oluyordu küçükken sürüyordum iyi geliyordu

Güncel ! okuyanlar görsün diye yazıyorum aftoral sprey harika bir buluş ilk defa bir aftin bu kadar hızlı iyilestigini gördüm çok şükür oğlum artık yiyebiliyor yarıya indi yaraları

Karadut spreyi satılıyor eczanede benimki onunla geçmişti doğal onu alın bi kaç güne geçer inşallah

ggmom merhaba boğaz spreyi hemen geçiriyor Evet yakıyor malesef ama boğaz spreyi sıkın görüceksiniz hemen geçicek

ggmom karadut surubu oluyor eczanelerde o yaşa uygunmudur bilmem ama bi sorabilirsiniz

ggmom hakiki karadut özü çok iyi geliyor

Koalams evet ben de onu yazdım güncelleyerek gerçekten çok iyi bir spreymis

cgnduru aftoral sprey verdi ertesi güne yarısı geçti aftlarin

Miross0114 aftoral sprey verdi doktor hemde bitkisel içerikli hemen geçti