Kızlar oğlum 4 yaşında dün sabah dilinin iki uç köşesinde aft çıktı su bile icemiyor iki gündür gece boyu karın agrisindan dil ağrısından uyuyamadi bu sabah pipetle zar zor çorba içti biraz şimdi onu da içmiyor çok halsiz düştü bardakla iç diyorum acıyor diye ağlıyor reddediyor doktor karbonatli su önerdi onu damlatiyorum yarım saatte bir ama.gecmesi en az 3 gün açlıktan bayılacak diye korkuyorum
Lütfen hızlı iyi gelecek biseyler önerin bana

ggmom geçmiş olsun cnm tam benim de sinir olduğum olay gelmiş başına hafta sonu kaynana gile gittik kaynana ağzı hep yara alf olmuş 3 aylık çocuğumu ellerini yüzünü hep öptü şimdi çocuğumun ağzı dudak çevresi yara oldu emmek istemiyor küçük ya birde yarasını karbonat yakar mı senin oğlan büyük karbonat yapınca açıyor mu acaba 😭😭😭

ggmom büyüler için bu krem var ama çocuklara olur mu bilmiyorum o etkili ama

ggmom geçmiş olsun bende karşılaşıyorum bu durumla. Bitane krem var kenacort olması lazım küçük bı krem yapışkan gibi yapısı. Uyurken onu aft üzerine sürüyorum. Sabaha kadar rahatlamış oluyor iki üç güne küçülerek sonrasında kayboluyor. Yemeden içmeden kesilir evet benim çocuğumda zayifliyordu yani kötü bı durum çok gecmis olsun. Bol sıvı ve şifalı şeyler içsin geçer insaAllah. Ha bide çinko şurup vermislerdi

ggmom ay ya kıyamam çok geçmiş olsun. Hiç yemwden de halsiz düşer, acaba acile görürseniz durumu anlatsanız serum ile takviye vermeleri iyi olur mu

Gamzeli_03 yok karbonat yakmıyor tuz yakar dedi doktor karbonatli suyla silin siz de el ayak hastalığı olmuş

myavocado çok şükür ilk defa bişey yaptım doktorla korkuttum ya çorba su ya doktor diye pipeti dişiınin arkasına koyup içti o su içti ben çöllerde su buldum inanın ki

ggmom benim oğlumun dilinde öyle olmüş ben diline doğrudan karbonatı serpiyorum iyi geliyor enazdan sıvi bişeylerde olsa içiyor

Gamzeli_03 acitmiyor benim oglumdada oluyordu küçükken sürüyordum iyi geliyordu

Güncel ! okuyanlar görsün diye yazıyorum aftoral sprey harika bir buluş ilk defa bir aftin bu kadar hızlı iyilestigini gördüm çok şükür oğlum artık yiyebiliyor yarıya indi yaraları

Karadut spreyi satılıyor eczanede benimki onunla geçmişti doğal onu alın bi kaç güne geçer inşallah

ggmom merhaba boğaz spreyi hemen geçiriyor Evet yakıyor malesef ama boğaz spreyi sıkın görüceksiniz hemen geçicek

ggmom karadut surubu oluyor eczanelerde o yaşa uygunmudur bilmem ama bi sorabilirsiniz

ggmom hakiki karadut özü çok iyi geliyor

Koalams evet ben de onu yazdım güncelleyerek gerçekten çok iyi bir spreymis