• Doğum
  • 37.hafta çatı muayenesi açılma

37 hafta olduk bugün doktorum çatı muayenesi yaptı aynı zamanda rahmi uyardığını da 1-1.5 cm civarı açılmam olduğunu söyledi bu süreç ne kadar sürer acaba deneyimleri bilgisi olan var mı acaba

Sydaglsen hiç acımadı dersem yalan söylemiş olurum ama büyütülecek bir acı değildi adet sancısı gibi bir ağrı hissettim ben kısa süreli bana sadece çatı muayenesi değil uyarma da yapıldı belki o yüzden de bu şekilde hissetmiş olabilirim ilk alttan muayenemde ultrason harici gözünüzde büyütülecek aşırı ağırılı acılı bir işlem değil acıyor ama tolere edilebilir sonrasında her hangi bir acı ağrı vs olmadı zaten

Lina- maşallah ne kadar güzel suyunuz nişanınız gelmeden mi açılmanız 3 cm di birde ilk doğumunuz muydu

Emine971797 evet canım hemde planlı sezeryan olcaktım 39.haftada normal doğumdan korktuğum için ama bebeğim normal gelmek istedi hiç egzersiz hareketl yürüyüş falan yapmadığım halde, tek ıkınmayı yapamamışım fazla ondan dolayı kesim biraz fazla oldu

Beyza2727 sürekli oluyodu da daha çok sertleşiyodu karnım bi taraf yumurta gibi oluyodu

Bizde yarın 38 haftayı doldurucaz bana da yarın çatı muaynesi yapılacaklk tedirginim açıkcası

Emine971797 ya pek anlamadim ama idrarimi yaptıktan sonra klozette kanlı yoğun bir yapı vardı bugün de peçeteye hafif yoğun bir şey geldi doktor çatı muayenesinden sonra kanama normal dedi ama bu bildiğin yoğun bir yapıldı. Şuan da ağrılarim var ama hafif dayanılır doğum değildir bu bence

Elsa57- tamamiyle aynı şeyleri yaşıyoruz,hayırlı su gibi akan sağlıklı doğumlar olur inşallah 🙏🏻