emineee118371837 Ben de Van’dayim Yasemin Karaman’a gidiyorum çok memnunum hangi doktor izne ayrılmış ki?
tebessumm_02 emineee118371837 bende yasemin hocaya gidiyorum bu hafta yokmuş haftayada muhtemelen izine ayrılacakmış bir tane doktor varmış şuan hastanede oda çarşamba günü izine ayrılıyormuş yani açıkta kaldık 😔
Yesillendik_ tebessumm_02 hangi doktor o izne ayrılan lütfen Şebnem hanım olmasın cinsiyet için gidicektim😁
Yesillendik_ tebessumm_02 Şebnem hanımı şiddetle öneririm van da kontrollere gidiyorum ama onda doğurmak çooookk isterdimmm konyada dogurmasaydim
tebessumm_02 Yesillendik_ yasemin hanıma gidiyordum sizin dediğiniz doktor hangi lokman hekim de hayat mı diğeri mi
Yesillendik_ tebessumm_02 hayat aradım pazartesi gelecekmiş Şebnem hanım istersen ona gidebilirsin doğum ücretini konuştun mu ne kadarmış sezeryan mı normal mi
tebessumm_02 emineee118371837 adam akıllı şu gün hastanede demiyorlar bu hafta yok haftaya da belli değil diyorlar
emineee118371837 tebessumm_02 kötü olmuş canım tam da yani doğuma da az kalmış tam sonunda olacak iş değil gerçekten.