poyrazin_annesi28 Cansugamze_ Ayyy kuzum kıyamam ☺️ Vardır Allah’ın bir bildiği doğan bı şekilde büyüyor bunu en iyi sen bilirsin 🌸 Allah’ım hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin eğer varsa 🌸
Cansugamze_ poyrazin_annesi28 çok saol canım benim Allahım verdiyse rızkını da verir hepimizin evladını korusun rabbim❤️❤️Güç dayanak versin bizlere❤️
Betulmentess Cansugamze_ evet benimde bu şekildeydi cok yeniydi hatta ultrasyonda görünmüyor kese diye dış gebelik olabilir kese görünene kadar bekleyelim dedi sonrasında adet geçtiğinde beta yükseliyor ve kese görünmeye başlıyor 🙏
Aloudn Cansugamze_ Merhabalar öncelikle hayırlı olsun var gibi gozukuyor ne gibi belirtileriniz var acaba benimde reglime 9 gün var bugun ınanılmaz kasık ağrım var acaba test yapsam cıkar mı dıye dusunuyorken testinizi gördüm o yüzden sormak ıstedım🙈
Cansugamze_ Aloudn sadece kasık ağrım var canım benim hala var şuan❤️Bşka hiç bişy yok birde bacaklarım ağrıyor ikinci hamileliğimde bacak ağrım ve regl gecikmesiyle öğrenmiştim❤️
Beyzateke Aloudn Deneyebilirsiniz ama erken gebelik testi almanızı öneririm fiyat farkı oluyor diğerleriyle ama daha net oluyor sabah ilk idrarınızla yapmanız daha kesin sonuç oluyor
Beyzateke Cansugamze_ Bence pozitif ilk zamanlar silik görünebilir diyorlar benim yaptığım ilk iki test negatif çıkmıştı üçüncü çok net iki çizgi çıktı kontrolde 3 haftalıktı markaya göre , haftaya göre veya yaptığınız saate göre değişebiliyor
Ebaki Cansugamze_ canım sen bu teste güvenme çoğu kişinin testi böyle ama kan testi negatif kan ver ya da bekle
Fatmanur12345 Cansugamze_ canım o daha beter kimse olumlu sonuç alamadığından bende kop koyu çizgi çıkardı negatifti
Cansugamze_ Fatmanur12345 bilmeden alınca işte valla bida almam veren olursa da bu yanlış gösteriyormuş dicem😂😂❤️