012908- Kizlar bugun tam 40+0 günlük hamileyim daha yeni duşta karnimin alt tarafinda baya aşagida pat diye bir ses geldi balon patlar gibi suyum mu geldi suyun icinde onuda anlamadim.Böyle ses geleni varmi su gelişinde anlayaniniz yaşayaniniz var mi
deryaa_milena 012908- çıt diye eklem sesi geliyo bazen ama alt tarafta hiç hissetmedim ben karnımdan geliyor genelde
RukiyeeeeeeAG 012908- birinci doğumumumda benimde öyle olmuştu suyum patlamıştı suyunuz geliyor mu şuan da
012908- deryaa_milena hafifte sancı başladi oradan beklicem inşallah bugün dogumum gercekleşir dua eder misin insallah hayirla saglikla dogururum
deryaa_milena 012908- hayırlı kolay doğumunuz olsun inşallah bşr avazda doğsun 🤗🙏 bize de dua edin 38+5 benim de doğum çok yakın 😇🤗
BUSRAMSAMETM Aynen canım benimde oyle oldu içimde bomba patladı gibi pat gibisine suyun patlamış bugun doğumun başlamış 1 dw suyum patladı 7de doğurdum
012908- deryaa_milena inşallah baklaim sancilarim hafiften başladi dogumdur umarim.ınşallah saglikla hayirla zamaninda kucagina alirsin melegini 🤍
012908- deryaa_milena dogum belirtisiymiş dogum alinicam bugun kizima kavusucam.Allah tez zamanda hayirla hepimize bebeklerimize kavustursun