Evet coronamı kaldı diyiceksiniz demekki kalmış şaka gibi ya 😩 kızıma hamileyken 9 haftalıken gecirmişdim şimdi yine geciriyorum.. abim kızımı ben rahat edeyim diye bir kac saatliğine almışdı tabi ertesi gün kızıma düşmeyen ateş hatta gece nerdeyse havale geciriyordu hastanede sabah etmişdik tabi kimsenin aklına gelmedi corona🙄
Sabaha doğru cok kötüleştim üşüme heryerim ağırdı boğaz ağrısı vs vs direk anladım aynı hastalık coronayım diye ve test yaptım malesef positiv..
Önerilere acığım cok kötüyüm baş ağrısı, boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı ve burun akıntısı, halsizlik vucudum acıyor, balgam ve resmen ter atıyorum hem üşüyorum ama bi yandanda ter atıyorum kötüyüm kısacası😒 cok şükür bebeğimin hareketlerini hisediyorum
Bu haftalarda corona gecirenler bir sorun yaşadınızmı acaba ?

Doktora gittiniz mi bazen kan sulandirici veriyorlar hamileler corona olunca pihtilasma artiyor diye

Mrvpkkn eşim izin aldı işten cıkmasını bekliyorum dahiliye gidicezde kadın doktorumu veriyor onu ?

Melismelo ben 7 aylıkk hamileydim geçirdim parol içtim doktorun önerdiği şekilde bol bol meyve ve duş bu şekilde atlattım bitki çayları içmeyin bence bazısı zararlı olabiliyor

minimonun-annesi gittim doktora ağrı kesici, hamilelere uygun antibiotik ve nefes darlığım olduğu icin bir ilac yazdı
          Nabzım felanda cok yüksekdi 135 ekg felan cekildi cok kötü gözükmüyor ama yinede bu hafta tekrar gel dedi bakalım ölüyorum resmen heryerim ağrıyo acıyo 😩

Hilalcgl boğazım kötü hicbirşey yiyip icesim gelmiyor kahvaltının üzerineyim hala

Melismelo çok geçmiş olsun salgın başlamış yine sanırım . Eşim de şüpheleniyor siz nerede test yaptırdınız?

Melismelo Ay bende oldum büyük ihtimalle. Kızımdan bana bulasti. Şuan tat ve koku kaybim yok hiç birşeyin tadını alamıyorum. 23+4 haftaligim. Doktora gitmedim. Hala test yapıldığını bilmiyordum. Esimede bulasti

Simasu14 banada kızımdan bulaşdı kızımada abimlerden bulaşdı 😓 bana iyilik edip bir gün almışlardı dinleneyim diye daha beter oldu kızım hastalandı şimdide ben cok kötü geciriryorum üstelik.. ben yurtdışında yaşıyorum burda ev testleri var yani evde kendin yapabiliyorsun 😒 ama illaki ordada vardır hastaneler test yapmıyormu artık ?

Simasu14 bende tüm şikayetler var koku ve tat haric onlar yerinde ama bu 4. Corona gecirişim olabilir ve diğerlerindede tat koku gitmemişdi bende
                ben yurtdışında yaşıyorum burda ev testleri var yani evde kendin yapabiliyorsun

Melismelo Arkadaşım ebe boşuna gitme dedi. Sadece serum verirler ya da parol dedi. Evde bol bol c vitamini al dedi. Testte galiba yapılmıyor dedi

Simasu14 ben aile doktoruna gittim, parol, nefes darlığım icin ilac verdi be benim nabzımda cok yüksek cıktığı icin ekg felan cekti
                    Bugün 2. Günüm dün ve gece berbattı ağrıdan ve yüksek ateşden maf oldum dünden beri 4. Ağrı kesicimi ictim elimde değil cok şiddetli ağrılarım var, ilk defa bukadar kötü geciriyorum
                    Ateşim sonunda düşdü ama ağrılarım hala var

Melismelo Benim ilk önce boğaz ağrısı, sonra ateş ve halsizlik oldu. Daha sonra aşırı bir vücut ağrısı ve burun akıntısı simdide berbat bir öksürük sanki ciğerlerim çıkacak gibi bir haftayı gecti