Plesenta previa olanlar bakabilirim...
Gmze3108 kacinci haftada dogdu ki kanamami cok oldu 😔 başınız sagolsun 🙏🏻 bunda oyle birsey olmayacak Allahin izniyle saglikla gelecek
Gmze3108 cok uzuldum Allah sabir versin. Uzanin hep dinlenin ben hep uzanarak yatarak gecirdim yormayin kendinizi
- Haftada plesenta previa teşhisi kondu ve 23. Haftada 2 gün arayla yaşadığım büyük 2 kanama sebebiyle hastneye yatırıldım tam 71 gün hastanede yattım 32+6. Haftaya doğum planı yapılmışken 3 gün öncesinde durmayan kanama ile doğuma alındım. Hastane odasından ameliyathaneye 14 dkkada alınmama rağmen 2.5 lt kan kaybettim. Maalesef rahmimi de aldılar kanamayı durduramadılar. Evde olsam yaşama şansım imkansızdı. Çok yakın takip gerektiren anne bebek ölümünün en önemli sebebi bu hastalık. Bebeğim küvezde ama iyiye gidiyoruz. Allah kimseye yaşatmasın. Mental olarak ve fiziksel olarak çok zor.
Gmze3108 benim de öyleydi sanırım 24.haftadaydım
Şuan 30dayız vr yukarı çıkmış siz istirahat edin yukarı çıkabiliyor
melocanmelekmelocan bende çok büyük kanamalar yaşadım ikinci cocgumda ama rahmim alınmadı çok şükür çok zor bı durum ya
twinsmom__ sürekli yatış halimdeyim ona rağmen iki kere kanama yaşadım maa cik şükür bir gün sürüp durdu
Eliff_gny resmen umut oldunuz bana , 7 haftaliğim plesenta cok asagida rahme yakin sekilide bozulmus dedi dinlenme verdi sali günü gidip bakicaz :(
Mujde1991 sizin haftanız çok küçük dinlenin sizin ki yukarıya çıkacaktır. Benimki çıkmadı çok şükür kanama da yaşamadım 37+2 olduk sanırım haftaya doğuma alacak doktorum artk zamanımız geldi korkmayn dua edin
Merhaba bende plasenta previa yım fakat doktor açısından kafam çok karışıyor..sizler nerelerde doğum yapmayı planlıyorsunuz ?
Bhrtopkaya İstanbuldaysaniz cam sakuraya gidin bende previa totalis ile doğum yaptım benle birlikte 5 kişi previaliydi aynı gün doğuma alindik bu konuda çok tecrübeliler üstelik benimki rahime yalisikti çok fazla kanamam.oldu dogumda
Bhrtopkaya diğer dogum yapanlarda çok iyilerdi koridorda dolaştık sezeryan yurusu yaptık hemşire ve dktorlar çok ilgililer tavsiye ederim
Birbebekk Çam sakura da iple dikiş olduğunu söylediler doğru mu peki :/
Bhrtopkaya hayır estetik dikiş oldu bende sadece iki üç tarafı ip vardı onlarda çok basit alındı
Bhrtopkaya ben acibademde gittim beni cam sakuraya yada capaya gidin diye yönlendirdiler
Birbebekk Kendi doktorum eğer 35 haftayı atlatırsan kanama olmazsa ben ameliyatını yaparım dedi..ama 29. Haftada kanama yaşadım o zmaan beni de çam sakura ya göndermişlerdi..35 hafta öncesi özel hastaneler kabul etmiyormuş
Gmze3108 evet benim vardı ama sonra yukarı çıktı ve hiç kanamam olmadı
Bhrtopkaya bende 26. Hafatda yaşadım kanama 2 gün hastanede yattım 37. Haftaya kadar hiç yaşamadım.kanama sonra 37. De planlı doğuma alindim 1 gün oncesinden yatrliyorsunuz zaten
Bhrtopkaya genelde özeller kan bankası olmadığı için kabuk etmiyor previali tabi tam teşekküllü özeller haric