• Öneri
  • Sağlık sigortası yaptıranlar

Gebeliğide kapsıyor sigortam daha önce kan tahlillerinde hiç bir ücret ödemedim ama haftaya ikili tarama yaptırcaz acaba onda ücret alıyorlar mı almıyorlar mı merak ettim

TubaY- teşekkür ederim bakalım merakla bekliyorum başka bi hastanede beta baktırmak için 1000 tl istemişlerdi kendi doktoruma gidince hiç bir ücret ödemedim bazıları kapsamıyor falan diyor şaşırıyorum

Merryy genelde doğum teminatlı sağlık sigortaları ikili testi karşılıyor. Benim Allianz ikili, üçlü, dörtlü tarama testlerini, amniyosentezi kapsıyordu, detayli usg yi karşılamıyordu. Ama bu durum açıkçası sigorta şirketinize ve sizin poliçenizin kapsamına göre değişiyor genel bir şey demek doğru olmaz. Policenize bakın, ayrıntılı şekilde yazıyor orada ya da bulamazsanız sigorta acentenizi arayıp sormanizda fayda var kesin bilgi için

Merryy Poliçenize bağlı. Ben detaylı usg dahil hiç ücret ödemedim. Arayıp öğrenebilirsiniz şirketten

Merryy genel işlemlerde almıyorlar benimde var ama bekleme süresinden dolayı kullanamıyorum

Merryy sadece detaylıyı karşılamıyor sigorta. 2li normal çıkınca benim doktorum 3lü 4lü falan yapmadı ama onları kapsıyor mu bilgim yok. Geçen ilk nst me girdim bunu karşılıyormuş öğrenmiş oldum 🙋🏻‍♀️

myavocado teşekkür ederim bizimde allianz sigorta eşimin iş yeri yaptırıyor zorunlu ama gebeliği kapsamıyordu ekstra ücretle yaptırıyordu iki senedir şuan hamileyim merak ettim sadece

Sydaglsen kimisinde detaylıyıda karşılıyormuş anlamadım arayıp öğrenmekte fayda var nstde de almıyorlarsa iyi ☺️

Merryy Allianzsa muhtemelen aynıdır ya benimki ile detaylı USG haricinde karşılar.