Ayca517 ESRANUUR bir de normal gebelik ki denesen acaba evet boyle olanlar oluyormus bende iki ay once kurtaj oldum kurtajdan 15 gun sonra kanda sifirlanmisti beta ve 4 aylikti seninde coktan sifirlanmistir diye dusunuyorum canin hayirlisi olsun😇
ESRANUUR Ftma155 öyle ama diğer gebeligimde de aynı testle denemiştim bundan daha silik çıkmıştı ve hamileydim şuan düşünmüyorum ya doktor ara ver demişti aslında böyle olunca da korktum aslında 2 ayda beta sifirlnamistir degilmi
Ftma155 ESRANUUR aa istiyorsunuz sanmıştım kusura bakmayın 😊 sıfırlanmıştır diye düşünüyorum. Aklınızda soru varsa bence bir muayene olun
ESRANUUR Ftma155 bakalım eşim akşam test alacak deniycem aslında istiyorduk ama üst üste 2 kürtaj olunca ara vermenin daha sağlıklı olacağını düşündük doktor da aynısını söyledi
meryinthemood ESRANUUR merhabalar ben adetim bir gün gecikince dalgasına yoktur diye evimde ovülasyon testi vardı. Bende pcos var normalde yumurtlama pik olmaz hiç ondan ilginç geldi😅 gittim lavaboya hicbir umudum yokken yaptım bir baktım çift çizgi. Internetten çok araştırdım belli olan var mı diye olabiliyormuş gerçekten de. Eşime zorla test aldırmaya gittim. Şuan 18 haftalık hamileyim. Insallah sizin de sağlıklı bir gebeliğiniz vardır🌸
ESRANUUR meryinthemood ya bende şüpheye düştüm aslında planda yoktu doktor ara verin dedin üst üste 2 kurtajim vardı bizde ara vermeye karar verdik ama acaba mi deyip ovulasyon denedim buda böyle çıkınca şüphem iyice arttı test yapicam bakalım hayırlısı sende inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🌸
ESRANUUR meryinthemood seninki çok çok koyuymus ya bende ihtimal vermezdim ama diğer gebeligimde ovulasyon yine denemiştim buna benzerdi ve test pozitifti
ESRANUUR meryinthemood biliyorum ama diğerinde de o şekilde değildi ve hamileydim:) bu sefer de endişe ettim açıkçası
myangelson ESRANUUR bilemiyorum genelde pik olması gerekiyor deniyor bir gebelik testi yapmakta fayda var
Mystery_362 Yumurtlama dönemin kesin geçmiş olsa hamilelik olabilir yüksek ihtimalle derdim, ben de bu şekilde farkettim çünkü koyulaşma devam ederse gebelik testi yapın.