Tuqu Kızlar hiç belirti yaşayan var mı? Varsa nasıl belirtiler 😅 bende hafta boyunca ara ara kasık ağrıları oldu o kadar
hyena Tuqu bat 19/20 ayın 7 sinden beri göğüs hassasiyeti ve ara ara kaşık ve adet ağrısı gibi ağrım oluyor test yaptım çıkmadı korunuyorum normalde ama bu kadar hiç olmazdı ağrım filan emin olamadım
Negna- Tuqu bogaz enfeksiyonu geçiyorum galiba bi üşüme bi titreme belirtiler birbirine girdi hamile miyim diye düşünmeye başlamışken hasta oldum ayın 19 olmam lazım regl inşallah olmam
Babyy_ Tuqu bat 19 göğüs hassasiyeti ara ara kasık ve bel ağrısı var ama bunlar aynı zamanda adet belirtim o yüzden umudum yok
tturta Bat 20. Birkaç gündür adet olacakmış gibi kasık ağrım var, nadiren de bel ağrısı oluyor. Evde son bir ovülasyon testim kalmıştı, dün yaptım çift çizgi çıktı. Tekrar yumurtlama gibi bir şey midir sizce ne olabilir
Tuqu tturta t çizgisinin c çizgisinden koyu olması lazım. Diğer türlü her zaman çift çizgi çıkıyor zaten
Tuqu Aloudn benimde aynı şekilde 21i ve bugün kasık ağrım hiç geçmedi. Kendimizi mi fazla dinliyoruz, gerçekten ağrıyormu bilmiyorum valla
tturta Tuqu benim de öyle, hem sol kasıkta batma hissi var hem de her an adet olacakmış gibiyim. İnşallah güzel sonuçlar alırız 🙏🏻