Cansugamze_ Kızlar reglime 9 gün var kasık ağrım oluyor arada hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa daha erken mi
Lara_ Cansugamze_ yani adetten önce zaten kasık ağrıları olur. Öyle adet olacağını bilirsin. Test yapmadan tahmin yapmak olmaz.
Cimenn1223 Cansugamze_ kasik agrisi tek başına bir belirti degildir kuzum regl yaklaşırken de kasik agrisi yaşıyoruz daha günün varmş regl günün yaklaşnca erken gebelik yap yada gecikmesni bekle kırmızı çizgilerk görürsn inşAllah🥰🙏💗
[silindi] Cansugamze_ yumurtlama ağrısıdır canım. Bende yaşıyorum bunu özellikle çatladığı gün çok ağrım oluyor
sacmalamakizim Cansugamze_ Canım ayıptır sorması şüpheli ilişkimi yaşadın, çünkü erken daha bence çatlama da olabilir hissettiğin, hayırlısı neyse o olsun. 😊
Cansugamze_ aysell56 eğer hamileysem 3. Bebeğim olcak bnde istemediğim için psikolojik olarak etkilendim galiba teşekkür ederim ❤️
Cansugamze_ Lara_ teşekkür ediyorum zaten 2 tane bebeğim var Allahım olmayanlara versin şuan istemediğim için psikolojik de olabilir çok teşekkür ederim ❤️
Cansugamze_ sacmalamakizim ilişkimin üzerinden 8 gün geçti korunmasız oldu eşim yanımda olmadığı için sadece 1 defa yaşadık ama çok kez boşalma oldu5 6 kez olmuştur mesela korkuyorum valla
sacmalamakizim Cansugamze_ Bilerek mi korunmadınız pekii, istemiyorsanız keşke hap alsaydınız, tabii varsa da hayırlı olsun. 😊
Cansugamze_ orkidemm_ ani oldu eşim sağolsun o istiyor ama hamileysem de tabiki yapcak bişeyim yok evladım benm🥰
Prensesannesibir Olabilir neden olmasın ben iki hamileliğimde adet günümden 1 hafta önce öğrendim kan tahlili ile kasık ağrısı şikayeti
Cansugamze_ sacmalamakizim vallahi her şey ani oldu eşim istiyor bnde kararsız kaldım ama tabiki hamileysem de evladım ❤️