• Gebelik
  • Kimyasal gebelik kan uyuşmazlığı açısından gebelik sayılır mı?

26 haftalık hamileyim. Öncesinde kimyasal gebeliğim olmuştu betayı 28 öğrenir öğrenmez kanamalarım başlamıştı. Bu durum gebelikten sayılır mı? Kan uyuşmazlığımız var şuan benim hamileliğim ilk gebelik mi sayılır yani

sevgilikendim Soruyorlar zaten sizde bu şekilde soyleyin kimyasal gebeliğim olmuştu diye. Sorun her sorduklarında kimyasal gebelik diye söylemem gerekiyor mu yoksa ilk gebelik mi diye doktorunuza. Kan uyusmazligini da söyleyin
    Kan uyuşmazlığı bizde de var.
    İlk hamilelikte doğumdan hemen sonra iğne oldum.
    Şuan 2.ye hamileyim bi 6 haftalikken oldum birde 28 haftalikken duruma göre iğne olucam

MiracAlpinannesi bende 8.haftamda kanamadan dolayı iğne oldum. Şimdi 28. Haftada duruma göre yapacaklarını söylediler . İndirect combs testi yapacaklarmış. Hiç bir bilgim de yok biraz kafam karıştı

Cimenn1223 ben kürtaj olmadım hatta kan testi vermesem şuan kimyasal gebelik olduğumu bile bilmezdim sadece 4 5 gün adetim gecikti sonra adet yoluyla attım.

sevgilikendim ben daha önceden iki kez kimyasal gebelik geçirdim ilkinde sıkıntı olmaz bebek oluşmadığı için ama yapalım demislerdi oğlum oldu sonra ikinci bebeği düşündüğümüzde tekrar kimyasal gebelik yaşadım yaptırmadım sonra kızım oldu ve kizimlada kan uyuşmazlığı mız vardı çok şükür kızımda hiçbir sıkıntı yoktu zaten doktor kimyasal gebelik normal gebelik sayılmadığı için yapmaya gerek yok demisti

Slymnsmy benimde 8.haftamda kanamam oldu kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Şimdi 28.haftada indirect combs testi istediler. Bazen iğnenin etkisi devam edebiliyor dendi. Kafam çok karıştı iğne olacak mıyım olmayacak mıyım diye. Bide kimyasal gebelikten sayılıyor mu sayılmıyor mu diye endişe ettim. Çünkü ben beta hcg vermeseydim kimyasal geçirdiğimi bile bilemezdim ki. 4 5 gün gecikmeli adet oldum sadece

Ben söylemiştim saymamışlardı 7çıkmıştı değerim bir sonraki gün kanamam oldu sıfırlandı

sevgilikendim büyük ihtimalle canım zaten kimisi anlamıyormuş bile
          Bende 28.haftada oldum uyuşmazlık iğnesini

8 gün sonra

sevgilikendim bebek doğunca zaten kan testi yapıyorlar hangi grupsa bebekle kan uyuşmazlığıniz varsa zaten 48 saatte yapıyorlardı eğer negatif se bebek zaten gerekli olmuyor yani yapmıyorlar aşıyı kimyasal gebeligide gebelikten satmiyorlar doktorlar ama gebe kalabildiginizin göstergesi diyorlar