Aslanmom1 İki gündür özellikle sol kasığım, vajina ve kalçada ağrı hissediyorum ara ara sonra geçiyor. Normalmidir sizce ? Kanama lekelenme felan yok ama rahim ağzının kısalmasından korkuyorum. Bebeğin hareketleri normal kıpır kıpır çok şükür ama ağrılar kafamı kurcalıyor.
Yazmelegi_ Aslanmom1 bende öyleydim bende kisalma başlamıştı hatta tam 21+3te olmuştu ama inşallah sizde öyle değildir
emel16 Aslanmom1 benzer şikayetler bende de var yarın 18. Hafta oluyorum yarın için de randevum var doktora söylemiştim rahim ağzı kısalığı için kontrol yapacak, umarım yoktur ya
Tomucuk12 Aslanmom1 ay suan ben yazdım sandım bunpostu aynısını yazacaktım… cok agrım abr yaa hatta parol ıctım o derece
glycnkrt Aslanmom1 ay bende de sağ kasık vajina ve kuyruk sokumu baskı gibi ağrı oluyor. kasığımın ağrısı hele berbat. uzanınca sorun yok ama ayağa kalkmaya geldimi iş zorluyor beni😞 19+4 üm magnezyum içiyorum ama yeterli değil heralde daha yeni cumartesi muayeneden geldim. rahim ağzı falan iyi demişti. şuradakileri okudum stres oldum iyice
Daryam35 Aslanmom1 ben de sizin gibiyim, bugün randevum var soracağım doktoruma, size de dönüş yaparım 🌸
Daryam35 Aslanmom1 ben de sizin gibiyim, bugün randevum var soracağım doktoruma, size de dönüş yaparım 🌸
Yazmelegi_ Aslanmom1 1 ay ful yattım düşük tehlikem de vardı benim iğne progestan felan kullandım sonraki kontrole uzamisti ve uzayıp kisalan biseymis doktorum her ihtimale karşı doğuma kadar yatmamı söyledi öyle yaptım
Daryam35 Daryam35 merhaba, kasların gerilmesiyle alakası olduğunu söyledi cok sık olursa magnezyum takviyesi alınabilir dedi. Rahim kısalması değilmiş. Sıkıntı yoktu cok sükür. Darısı basınıza 🌸
Aslanmom1 Daryam35 Ay aminn çok sevindim adınıza. Aslında bacaklarımdada ağrı var evet magnezyumdan dolayı olabilir bana vermişti ama kullanmayı kesmiştim tekrat başliyim muayeneye kadar. Sizin ağrılarınız nasıl tarif edebilirmisiniz ?
Aslanmom1 Yazmelegi_ Bakalım bana ne söyleyecek 13. Haftada 32 mm ölçtü normal dedi kısıtlama yapmamıştı. Şimdi detaylıda ölçecek 2 gün sonra inşallah kısalmamıştır
Daryam35 Aslanmom1 benim 36 mm idi. Sağ kasığımda bacağımı kaldırdığım zaman döndüğüm zaman batma tarzında oluyordu. 2 3 gün sürdü gecti.
Daryam35 Aslanmom1 ben de rahim kısalığı nedeniyle haftada 1 proluton depot iğne günde 2 defa duphaston kullanıyorum. Cok sükür kısalma olmadı 12. Haftadan beri.
Tomucuk12 Aslanmom1 suan bende 32 mm yarın kontrolum var bende tüm gun ınsallah rahım agzı kısalmıyrodur dıe dua ettım
Yazmelegi_ Aslanmom1 inşallah ❤️ herkeste farklı olabiliyor kimisinin bu ağrılarına magnezyum gerekiyor kimilerinde başka bisey oluyo
Daryam35 Aslanmom1 genelde progestan veriyorlar. Benim doktorum perinatologdu bunları verdi. 32 mm cok kısa değil fakat takviye olursa daha ıyı olur gibime geliyor. Benım ilk 34 mm idi. Bu ilaclardan sonra uzamaya basladı
Aslanmom1 emel16 Ay inşallah yoktur gidince bilgi verin siz de lütfen perşembe günü için zor sabrediyorum