Merhaba ben 30 haftalık hamileyim kendim normal doğum yapmayı çok istiyorum fakat bebeğim biraz önden gidiyor ve kafası bir hafta kadar öndeymiş bir de bel fıtığım var. Bu durumlarda beni planlı sezaryene alırlar mı? Planlı sezaryen olanlar tahmini kaçıncı haftada doğum yapıyor 40a kadar bekletiyorlar mı?

Glhnmsrr benim de zorunlu sezaryen olacak, doktorum 39a kalmadan 38 ya da 38buçukta alıyoruz dedi

Glhnmsrr ben de makat geliş olduğu için 5 gün önce 39+0 da planlı sezaryen oldum.

Ecemece0 banada makat geliş dedi şuan 38+4 yarın randevum var bebek dönmex daha sezeryan için gün veririz dediler ve ben ilk doğumumu norml olarak yaptım bana biraz sezeryan sürecinden bahsedermisiniz çok merak ediyorum

Esiraa benim daha ilk gebeliğim o yüzden biraz da cahil cesaretiyle normal doğum istiyorum korkmuyorum hiç sezaryenden daha çok korkuyorum :D

Glhnmsrr bende hiç korkmamıştım ilk doğumdan çünkü bilmediğim nişyden korkmam diyip ya Allah dedim 😁😁

Esiraa ameliyat anı vs. Çok kolaydı hatta ameliyattan çıkınca bu muymuş bile dedim içimden :) ama sonraki 4 günüm çok zor geçti :( 5.gün kendimi iyi hissetmeye başladım. İnşallah çok kolay şekilde geçirirsiniz sizde🙏🏻

Glhnmsrr 38+3 te kendi seçtiğim tarihe vermişti benim doktorum 38. Haftayı bekletiyorum daha erken gün vermiyorum demişti

Glhnmsrr
          Ben oğlumu normal doğumla doğurdum bel fıtığından ameliyatlıyım beni suni sancı biraz zorlamıştı doğumdan sonra bel ağrısı yaşadım bir süre ama bu herkeste öyle olacak diye bir şey yok
          Şimdi kızıma hamileyim kızım makat geliş 30 haftadan beri dönmedi perşembe günü doktor çağırdı o güne 38+4 olacak eğer dönmemişse sezeryan olacağım

Esiraa 40.haftada dönenleri biliyorum bence bekle normal doğum hikayende varmis

38+6 da olacağım haftaya salı 🌸

Glhnmsrr sezeryan da özel hastaneler 38. Hafta da alıyor devlet biraz karışık orada hiç Doğum yapmadım orada yapanlar cevaplar sanırım