sibelzeren Hayaldie benimde bazı günler gün içinde ağrılarım oluyor regl sancısı gibi kontrollerde nstde sancı da çıkıyor karnım genel olarak sertleşiyor ne zaman gelecek anlayamıyorum
biranne__ Buse3555 benimde o zamanlar haftada birdi şimdi 38+5 olduk normal kontrol sıklığınız yani şuan üç günde bir gidiyorum bn son 10 kaldı uzamassa 41e tabi oda 😊😀
Dilek_04 zeyasya doğru haklısınız bende 10 gün sonraya alayım o zaman daha 38 olmadan randevu bulurum inşallah
zeyasya Dilek_04 birde her doktorun ilerleyişide farklı yani bilemiyorum sizln içinize nasıl siniyosa öyle yapın şimdiden hayırlı saglıklı su gibi dogumunuz olsun inşallah 💐💐
Aysii9898 Buse3555 uygulamaya göre 25 ama tip 1 diyabet olduğum için 38 de alıcak doktorum yani son 10😘
oznur-1098 sibelzeren yok ya, sadece akıntı onun dışında paşanın gelmesini dört gözle bekliyorum ☺️ sizde var mı herhangi bir belirti
sibelzeren oznur-1098 hayır akıntı bende hep vardı hayal daha devam ediyor ara ara sancılarım oluyor geçiyor artık ayaklarım çok sisiyor ve göbeğim asagi indi sanki
Ars2223 Buse3555 42 günümüz var sezeryan olursa 36 falan ama erken doğum riskide gördükleri için bilemiyorum
Dilek_04 zeyasya amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️ sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻