Ensrmn Buse3555 Bizde bu gece itibariyle 33 haftalık olduk ama doktorumuz bazı riskli durumlardan dolayı 36 yada 37. haftada almak zorundayız dedi bakalım artık🤷. Sağlıcakla gelsin tüm bebişlerimiz🤲
1Prens1Prenses53 Uygulamaya göre 112 ama zorunlu sezaryen olacak bu yüzden 2 hafta kadar önce olur.2’li rakama düşmüş sayılırız😀
33caglaunlu Benimde iki gündür arada regl ağrısı olur gibi ağrı oluyor bide kendini asagiyami itiyo bilmiyorum aşağıya çok baskı oluyor ara sira
Rumoss 33caglaunlu benimde öyle oluyo sürekli baskı hissediyorum aşağı doğru kaçıncı haftadasınız acaba
Eminekavasoglu Buse3555 beraberizz 😊 bende erken gelicekmis gibi hissediyorum hayırlısı olsun insallah sağlıkli bi sekilde kucagimiza aliriz 😇
Rumoss Buse3555 uygulamaya göre son 29 ama bakalım 🥰ilk kızımı normal doğumla 38 de kucağıma aldım saat itibari ile 36 ya girdik sağlıkla gelsin tüm bebişler 🫠
Tlyysf Rumoss bebeğiniz başaşağı döndümü bende 35 girdim 12 den sonra daha dönmedi hissediyorum kafası yukarıda 😔
Hafsa___ Kaderozy uygulama doğuma 0 gün diyor ama bede sancı su gelmesi Nisan hiç bişi yok açılma bile yok 😂