Dml991 MSP ben lansinoh lanolin vs alamadım pahalı geldi ilk hamileliğimde almıştım hiç yaramamıştı o yüzden aslında alasım gelmiyo acaba bebe yağ sürsem pamukla kapatsam nasıl olur yapan deneyen var mı
aslanbeyy Dml991 e vitamini sürüp streç film ile kapatın 🌸 E vitamini kapsülü saglık ocağına yağdırabilirsiniz😊
aslanbeyy Cemre44 yani şöyle memeyi silip o şekilde çekim yaptırıyordum uç kuru olduğu için mahvetti çatlattı . Şuan sağım yapsamda E vitamini , tahin yağı , lansinoh sürüyorum ucuna o şekilde çekim yaptırıyorum
aslanbeyy aslip7 merhabalar bende aldım bugün geldi çok güzelmiş fakat en dış kapak oturmuyor sizinde öyle mi bi baktım topladığı sütler olduğu gibi üzerimde ben mi kullanamadım acaba? Temizliğini nasıl yaptınız kaynar değil ama sıcak su ile temizlemek istedim üzerinde bulaşık makinasına girer diyor acaba yanlış birşey mi yaptım da kapağı oturmuyor
aslip7 aslanbeyy en dış kapağını kullanmıyorum üst delikleri üste gelecek şekilde kullanın ve ben sürekli tencerede kaynatarak temizliğini sağlıyorum bulaşık makinasına atmadım hiç
O_bir_anne MSP öncesinde hiç bişey yapmadım doğduktan snra zeytinyağı sürdüm daha az yarayla atlattım çok şükür ve kısa sürede iyileşti bi hafta bile sürmedi tabi ikinci gebeliğim birazda tecrübeye bağlı sanki. İlk doğumda insan ace mi olunca yanlış emzirmeden dolayı çokkötü oluyor. İkinci de inanın daha kolay oluyor emzirmek ve daha az yara oluyor 🤗 kendi fikrim yinede bilemiyorum
aslanbeyy aslip7 yani sıcak suya maruz kalınca birşey olmuyor bende dedim acaba kapaklar sıcaktan mı bozuldu .. peki sizin dış kapakta oturmuyor mu? 😌 çok teşekkür ederim ☺️
MSP Seray11ay lansinoh markasının silinmesine gerek yok diyorlar içeriği temiz olduğu için onu bilemiyorum bende daha yeniyim bu konularda 😅
Seray11ay MSP bende almıştım kullanmıştım ama faydasız ve sonuçta illaki kimyasal vardır ondada niye bebeğin ağzına girsin ki ben siliyodum
MSP RiRi22 lansinoh’nun göğüs ucu kremini aldım içeriği temiz olduğu için emzirmeden öncede silinmesine gerek yok diye tercihim ondan yana oldu 😇
MSP Seray11ay doğrudur, herkes memnun diye öyle alıvermiş oldum belkide hiç memnun kalmıcam bilmiyorum 😅