Merveee1 Kumru82 uyumlu değildi canım 10 Kasım son adet tarihim bizim internet hesabımızda bu program da dahil 9 haftalık görüyor ultrason da 3 hafta geri söylemişti
Aysedgrlikrkmz Alarantalya ay ne güzel maşallah her birimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah Rabbim 🙏🏼🥰
Merveee1 Aysedgrlikrkmz evet canım zaten özel hastanelerde 10 gün içinde tekrar giriş ücretsiz sizin orda da öyle mi bilmiyorum ama gözükür bence
Aysedgrlikrkmz Merveee1 Perşembe gün gitmiştim ilk öğrendiğim gün o zaman renk dönemine göre tam 4 haftalıktı hcg 211 çıktı daha çok erken dedi sonra Cumartesi tekrar test yaptırdım 1677 ye çıktı yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum inşaallah bizde de çıkar 🙏🏼
Alarantalya Kumru82 benim geç döllenme oldu adet bakarsak 9 haftayı bitirmek üzereyim ama geç olduğu için 7 hafta 4 günlük doktor son adet trihi 22 Kasım yapıyoruz o şekilde takip ediyoruz dedi
Aysedgrlikrkmz Alarantalya Cumartesi akşam 1677 çıkmıştı yarına kadar iyice arta Allah’ın izniyle gözükür o zaman inşaallah 🙏🏼🥰
Ceydadeniz1 Aysedgrlikrkmz canım benim 6haftslıkken gözüktü. Ancak bebeğin gözükmesi için o haftalarda idrarın sıkışık gitmen gerekiyormuş. Benim ilk önce gözükmedi. Doktor biraz su içip gel dedi yarım saat sonra gittiğimde bebeğimi gördüm çok şükür.
Aysedgrlikrkmz Alarantalya ay inşaallah ilk olduğu için ve bi buçuk yıl sonra bu güzel haberi aldığımız için sabırsızlanıyorum 🥰