Aysedgrlikrkmz Gebelikte kese kaç hastalıkken gözüküyor bilginiz var mı acaba ? Bir de hcg değeri kaç olduğunda gözükür ?
Aysedgrlikrkmz tugceis benimki de 4 hafta 5 günlük daha 🙏🏼 Beşinci haftada karından ultrasonda gözüküyor mu 🙏🏼
Metonya Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde gittiğimiz doktor keseyi görmüştü. Ultrasonda 5+2 çıkmıştı. Hcg değerim 6 bine yakındı.
Metonya Kumru82 batın ultrasonu ile göründü. Ama ilk gittiğim hastane özeldi. 1 hafta sonra bir problem yaşadım devlet hastanesine gittim acile orda batın ultrasonu ile görünmedi vajinal bakıldı.
ozgurhayalim Doktor hcg degerimi takip etmiyor. Adet dönemine göre bebeğin gelişimine bakıyor. Ben kesemi 5+2 de gördüm.
SerminMutlu Kumru82 2 gunde bir 2 katina cikiyorsa sikinti yok demisti doktorum bana ama mesela benim hic 2 kati artmadi hep 1.5 kati olarak artti. Hic boyle seylere takilip uzulmeyin degeriniz 1500 civari oldugunda keseyi goreceksiniz insallah
Aysedgrlikrkmz Fatmaklc66 aaa çok güzel bende yarın gitmeyi düşünüyorum ama bilemedim daha ilk olduğu için sabırsızlanıyorum ama bilemedim 🥰
Aysedgrlikrkmz Merveee1 oo maşallah yaa ne güzel bizim 4+5 şuan yarın 4 hafta 6 günlük olacak inşaallah gitsem gözükür herhalde ya 🙏🏼
SevalK Merveee1 maşallah baya erken gözükmüş herkesin hamilelik süreci gerçekten farklı işte rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin 😌
Merveee1 Kumru82 uyumlu değildi canım 10 Kasım son adet tarihim bizim internet hesabımızda bu program da dahil 9 haftalık görüyor ultrason da 3 hafta geri söylemişti
Merveee1 Aysedgrlikrkmz evet canım zaten özel hastanelerde 10 gün içinde tekrar giriş ücretsiz sizin orda da öyle mi bilmiyorum ama gözükür bence