Ayshe-h slcn_mom kayseri doğum evi 2018 yılında boşaltıldı şuan da yıkıldı canım. Sehir hastanesi ve Ertiket çocuk hastanesinde kadın doğum vsr
Minikprensesim_ Alpmom__ baya baya ilgisiz hemde sonuç göstermeye gittim girmem çıkmam bir oldu. Daha neyim var bilmiyorum bile
Ayshe-h Alpmom__ yaa bende iyi diye okumuştum gideyim diye gittim de ama kendisi yoktu asistan vardı sanirim yani genc bir kız baktı
rumeysa_1c Alpmom__ onun gibi doktoru ben ömrümde görmedim bide kadın doğumun sorumlusu olacak o kadar ilgisizki 1 kere muayene oldum mecbur kalmıştım kendimi o kadar değersiz hissettirdi ki aglicaktim çıktığımda odadan
Alpmom__ Minikprensesim_ bende gitmiştim sonuç göstermeye . Bana dedi ki et yediysen ondan yüksek çıkmıştır birdaha kan ver kii yine verdim yine aynı çıktı sonuç😅😂😂😂
Alpmom__ Ayshe-h hüseyin aksoy , hüseyin azer yılmaz bunlara gittim ikisi de aynı … Özele gitmeye başladım sonra
Minikprensesim_ Ayshe-h Mustafa Oğuz Yılmaz gerçekten çok ilgili Yelda Özkan’a da acilde denk geldim o da iyi Mehmet ak onu merak ediyorum . Birde Cemil Berki merak ediyorum. 🫣🫣🫣🫣 bakalım
Minikprensesim_ Alpmom__ çok garipler gerçekten . İnsanı garip hissettiriyorlar iyileri de denk getirirsek şükür . Suriyelilerden bize fırsat kalırsa tabi 🫣
slcn_mom Esma52 az kalmış. Bende 24+1 im. Bende erkilet Emel Mehmet tarman da doğum yapmayı düşünüyorum da sizde orda düşünğyormuşsunuz o yüzden sordum. Sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşAllah doğum yaptıktan sonra tecrübelerinizi tavsiyelerinizi yazar mısınız bana rica etsem
Rabis_hh Sehir hastanesi yerine erkilet emel Mehmet tarman kadın doğum hastanesine gidebilirsiniz. Sezeryan da yapiliyor orda diye biliyorum. Kıvanç şahin iyidir. Çiğdem hanim varmis ona da iyi diyorlar randevu bulmak da daha kolay
Zehra_ulgr3838 Rabis_hh kıvanç beye 1 kere gittim kendi doktorum Salih bakkal normalde ama o izindeydi kıvanç beyde çok ilgili ama sürekli poliklnikite olmuyor diye biliyorum
Yazmelegi_ Aleyyyyyy doktor önerisi isterseniz Mustafa oğuz Yılmaz özelden gitti oraya çok iyi bir doktor
Aleyyyyyy Yazmelegi_ evet ona gidiyorum bende ☺️ ama randevu bulamıyorum Gerçekten gittiğim doktorlar arasında en iyisi oydu