29.haftada başlayan preeklamsim 33+1 de hellp sendromu belirtileri ile acil sezeryana alındım. Çok şükür bebeğim yaşıyor küvezde. Suyu bitmiş sendrom sebepli, 31+5 ile yani 32 ile uyumlu doğdu. 41 cm , 1500 kilo doğdu minik kızım. Doğumda ağladı çok şükür ama bana dokunmasan küveze girdi. Ben doğumdan sonra kötüleştim. Değerlerim hala düzelmedi. Kanım hemoliz oldu, karaciğer değerlerim kötüleşti, böbrek değerlerim çökmeye başladı. Yoğun bakıma alınmaktan son anda kurtuldum. Hem bebeğim hem kurtulduk açıkcası. Şuan maalesef başka hastanelerde yatıyoruz kızımla ben. Çünkü orada yenidoğan ünitesi var diğer doktor yok benim de burada yok. Doğumu orada yapıp yine üniversiteye gelmek zorunda kaldım. Tansiyonum hala yüksek bebeğimi düşünmekten düşmüyor ki . 4 gün oldu kızım geleli. Sesini yüzünü unutcam diye korkuyorum. Babası gidiyor her gün konuşuyor doktorlarıyla.
İlk başta kalbindd delik vardı çok şükür kapandı ekgde,midesi henüz hazmetmiyor yediklerini çok üzülüyorum. Kusuyormuş.Sütümü yine sağıyorum. Bugün doktor yokmuş ne zamana kadar dedi bilmiyoruz hemşire öyle demiş çok üzüldüm. Üzüldükçe de tansiyonum düşmüyor.
Kızımı özlüyorum, hastanede ayrı kalmak buradan çıkamamak. Bi an önce ikimizdeyi olalım Allahım. Ne olur Allahım dediğim ettiğim tüm duaları kızımın benim sağlığıma dönüştür Allahım. Sizlerden de dua bekliyorum. Özellikle kızım için edin lütfen.