neslsah-1 Htccndn iyi sebzenin içinden patlıcan yiyomuş benimkide patlıcan özellikle yemez karnıyark yapsam içini yer birakır musakka yapsam ağzına sürmez 🤣 aç kaldık bugün der mutlaka belli bi saat sonra canı bişey ister benden yaparmıyım die işaret bekler 🤣
Htccndn Tugbacim34 ya sevindim hemşeri olmamıza gerçekteb çok sıcak şuan yanıyor zaten adana 😂 neyse dışardan söyleriz artık napalım 😂
hakinh Fırında yaz türlüsü uydurma tairf 😅 patlıcan,patates,biber, domates,kabak hepsini küp küp dogruycam bide kıyma salça soğan karıştırıp fırına atcam bakalım nasıl olcak 🥲😅
Kubraalp67 Taze barbunya pilaki yaptım yaninda da salata ayran turşu yeterli bu sıcakta anca bu kadar valla ,😅
sispsmnr Htccndn kaynvalidem yemeğ götürecek bugün kaytardım 🙈 ama hergün yemek yapmakdan çok ne yapacağım derdi beni bitiriyor
hakinh Htccndn yaa severim aslında ama unuttum koymayı. 🥲 Bir daha ki sefere koyayaim bu halide güzel oldu 🤗 teşekkürler 😊
Kubraalp67 Htccndn teşekkür ederim 😊 yemek yapmaktan hoşlanmıyorum bu aralar valla git gide ağırlaşınca insanın bir şey de yapası gelmiyor 😅
sispsmnr Htccndn öyle oldu yoksa yeşil fasülye çıkarmıştım geri kaldırdım 😂yazın güzel oluyor yeşil fasülye pilav yapabilirsiniz
Meltemm21 Htccndn gerçekten yapmak değilde düşünmek yoruyor bugün dışardayız ama yarın için bile şimdiden düşünüyorum
Htccndn sispsmnr çok severim sebze yemeklerini ama eşim yemiyor yediği tek sebze patlıcan onuda etli yada tavuklu yapmam lazım 😂
Htccndn Kubraalp67 rica ederim canım ne demek yemek yapmayı çok severim ama bu sıcakta gerçekten insanın birşey yapası gelmiyor bide ne yemek yapsam diye düşünmekte insanı bitiriyor ☺️