Esra_Omer_21 Htccndn dün yaptık. Soye yaptık lavaşa sardık tosta bastık yalancı tantuni☺️hafta sonu menüsü güzel gider bence
neslsah-1 Htccndn havalar sıcak olduğundan bazen eşim uemek değilde aperatif takılmak istiyo bnde diyet yapmak zorundaym oda etki ediyo tabi ben yiyemeyince onunda yiyesi gelmiyo . Bugün barbunya pilav varmenüde
Htccndn neslsah-1 havalar sıcak olunca insanın birşey yiyesi ve yapası gelmiyor ama barbunyayı çok severim yanına pilav çok güzel oluyor yoğurtda olursa mis 🥰 ama ben bunları yapamıyorum işte 😒
Htccndn ideemirel kıymalı pide salata çok güzel ellerinize sağlık ama bizim adanada çorba bu sıcakda hiç içilmiyor ama mercimek çorbasını severim kış olsada içsek 🥰
Tugbacim34 @Htccndn kız her dakika bu sıcakta hamile halinle çeşit çeşit nasıl yemek çıkaracaksın sana da yazık
Htccndn Tugbacim34 evet yazık 😭 ama sebze yemiyor yediği tek sebze patlıcan onuda tavuklu yada etli olursa yer 😂 makarna ve tavuk türü yapmaktan çok sıkıldım dediğim gibi bu sıkcatada tavuk çık yiyemiyorum bide sıkıldım artık ne yapcam diye düşünmektende ruh sağlığına yatıcam artık 😂
neslsah-1 Htccndn iyi sebzenin içinden patlıcan yiyomuş benimkide patlıcan özellikle yemez karnıyark yapsam içini yer birakır musakka yapsam ağzına sürmez 🤣 aç kaldık bugün der mutlaka belli bi saat sonra canı bişey ister benden yaparmıyım die işaret bekler 🤣
merimiri Htccndn o kadar haklısın ki benimki de yemiyor beyfendi sebze olsa da içine kıyma et istiyor 😒 bende aksine çok etçil değilim böyle yuvarlanıp gidiyoruz hiç seçen biri değilim o yüzden yemek derdi sıkıntı Oldu bana da
Tugbacim34 @Htccndn ay birde hemşeriymişiz adanalıymışsın, o sıcakta vallahi yazık. Lahmacun söyle dışardan bugünlük , yada içini yap kocana ver fırına götürsün madem herşeyi yemiyor
Htccndn Tugbacim34 ya sevindim hemşeri olmamıza gerçekteb çok sıcak şuan yanıyor zaten adana 😂 neyse dışardan söyleriz artık napalım 😂