Suey 30 haftalık gebeyim karnım aşağıda hep öyleydi geçen çarşıda bir kaç kişi doğum geldi heralde karnın ne kadar aşağıda dedi gogsumle karnım arasında uçurum var baya aşağıya bakıyor karnım ama düşmedi hep öyleydi bu bir sorun mu anlamadım
Feliz Suey benim de öyle. 26 haftadayım karnım aşağıda. En başından böyleydi. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum sonuçta Allah korusun olsaydı doktor söylerdi
Ummuarbc Suey yok olmaz karnı düşüp de doğumu haftalar sonra bile olan çok kişi var ve sizin zaten öyleymiş sorun olmaz
Minnaksever Suey benim de öyleydi haftalarca öyle gezdim düşecek gibiydi ama 39.haftada başlayacaktı doğumum sezaryen oldum.hic sorun değil
Suey Feliz evet doktor herşey normal diyor kontrolde ama insan ister istemez takıyor bizim milletimiz doktordan çok biliyor ya 🥲
Feliz Suey ay asla takma. Desinler onlara da neymiş? Bizim böyle karnımız))) her şey de normal şükürler olsun. Fiziksel özelliklerimizin hesabını verecek halimiz yok. Bebeğimiz iyi olsun yeter. Üzülme böyle şeylere canını sıkma🌸
prenseshanim999 Suey anladim. Benim karnimda asagida banada sizin gibi diolar ama benimki erkek. Erkek bebek oyle olur diye duymustum ne kadar dogru bilemem
Suey prenseshanim999 evet oğlumda böyleydi ama 33. Haftada erken doğdu şimdi buda öyle olunca korkuyor insan 🥲
Bendiyebiri_ Suey 32 haftalık olucaz karnım hiç yoktu odemden dolayı biraz şişti bana da dediler göbeğin yukarıda aşağıda olması. Mi var dedim evet dediler aman doktor iyi dedikten sonra nolcak ha aşağıda ha yukarıda
Semihaoyku Suey bende 33 benimde son 1 haftadır aşağı inmeye başladı yukarı daki şişlik hissi azalmuya baskı aşağı rahime indi kontrodle baş aşağı olduğunu soyledi doktor
Zuleyha_18 Suey anneminde hamilelikleri öyle geçiyormuş kimilerinde öyle olabiliyormuş en başından öyleyse sorun olsaydı doktor görürdü zaten
Feliz Suey çok teşekkür ederim😃🌸 gerçekten öyle hiç takma. Hamileliğimizin tadını çıkarmamız lazım. Millete kalsa her şeyimiz sorun zaten ağzı olan konuşuyor)) sen mutlu ol bebeğin mutlu olsun yeter❤️