Ebruyi Socak300 benimde kız bebek 18 e girdik suan hala sısko bir gobek var yayık hamıle gibi degıl ve henu hareketlerini hissedemedim:/
Htchma1 selencinaar kaç kiloyla hamile kaldınız acaba ??? Bende kilolu kaldım Bi sorun olur mu diye korkuyorum
Betul-97 Ebruyi 30.haftalarda hamileyim artık diyordum yine de çok kilo da almadım göbeğim de yayıktı bol giyinince anlaşılmıyordu kimse de inanmıyordu
ceren-123 Ebruyi 18+3 olduk 👼🏻 17.haftanın son zamanlarında bir anda çıktı göbeğim zayıf olduğum için bana çok fazla gibi geliyor ama dışarıdan görenler nerde göbeğin diyor 😅
Ebruyi ceren-123 bende kendimi zayıf sanıyordum 56 ile kaldım hamıle ama yana dogru cıkıyor benım alt göbek seklınde 🥹
tuba6006 Ebruyi ben 37+2 Haftadayım hala 6 aylık sanıyorlar bide iç karnın geniş galiba diye ekliyorlar 🫣
Ebruyi @Sedagoktugg54 Sedagoktugg54″#p33789715 oo 24 demek bende her gün hareket hissedebilecek miyim diye merakla beklıyorum
tuba6006 Ebruyi yok erkek benim ama hareketini 21. Haftada minik minik hissetmeye başlamıştım. Karnımın çıkması biraz geç oldu☺️
Ebruyi bsrakkaya0 18 e girdik bizde ama hala şişman bir göbek görenler 4 aylık olduguma ınanmıyor ama aslında 4-5 kılo aldım