Basak Ebruyi işte yine aynı şeye geliyor vücut yapısıyla alakalı bebeğinin gelişimi iyiyse hiç düşünme canım bide vermesi var o kiloları🥰😍
Aybegum_ Haftadan sonra belli olmaya başladı kız bebeğim olacak fakat bende top yutmuş gibiyim. Şu an 22. Haftadayım 1.5 kilo aldım toplamda.
Ebruyi Aybegum_ ben suan sanırım 15. Hafta kılo verip aldıgım ıcın 1 buçuk kılo olarak sayıyorum tabi belli degıl hic
Aybegum_ Ebruyi doktor bana hamileliğimin ilk aylarında mide bulantısından dolayı verdiğim 4 kiloyu hesaba katmadı direkt ilk başlangıç kilona göre hesaplıyoruz dedi
FREYA09 Ebruyi 25 haftadan sonra belirdi benim şuan 31 haftalığım çok aşırı yok yine gizleniyor galiba bebiş içerde 😄
FREYA09 Cosimaniehaus bende 48 kiloyla hamile kaldım boyum 1.72 şuan 58 kiloyum 31 haftamız uzunum diye çok belli olmuyor karnım
Cosimaniehaus FREYA09 zayıf ve uzun olunca belli olmuyor gerçekten. Biz de 32+3 üz ağırlaşmış da hissetmiyorum kendimi. Yere bağdaş kurup yardımsız kalkabiliyorum:)
Sedagoktugg54 Ebruyi İlk gebeliğimde 7. aydan sonra çıktı şimdi ikinciye hamileyim 23 haftadan sonra belirdi artık gözle görülür şekilde tabiki iç karın genişliği önemli herkeste bir değil 😊
Ebruyi Sedagoktugg54 benim 18 suan ama hala sankı şişmanlarsın alt gobegın cıkar ya o sekıldeyım ahahah
Socak300 Ebruyi kız bebek benimki hafif belli olmaya başladığında 22. Haftadaydım sanırım ama çok hafif belli oluyordu, dışarıdan bariz belli olmaya başladığında 28-29. Haftalar şuan 31. Haftadayım bende anlamadan birden çıktı sanki
Ebruyi Socak300 benimde kız bebek 18 e girdik suan hala sısko bir gobek var yayık hamıle gibi degıl ve henu hareketlerini hissedemedim:/