Anneoluyorumm00 metemom_ genelde bu haftalarda oluyor doğum, sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲 benim ikiside sezeryan ikside 38+5 te aldılar
hilal_wq4 Mikrofon0 ben de 38+4 oldum dün acile gittim alt tarafımda baskı vardi doktor baktı yumuşamış kanala girmiş dedi yakındır dedi ben de bekliyorum bugün egzersiz fln yapicm inşallah gelir artık çok sabırsızlanıyorum
metemom_ Mikrofon0 modunu düşürmek istemem ama benimki hep 80 lerde çıkıyor ama doğuma dönmüyor canım o seviyede kalıyor 🥲
1gulsmacar metemom_ kız olmasın napcan aslan burcunu valla hiç çekilmiyor kar eşimde oğlumda aslan burcu benimde doğumum yakın inşallah aslan olmaz gerçi olmuyor demi 20 den sonra
Bulut19 Mikrofon0 ay hadi hayırlı haberlerini wlalim inşallah kolayca doğurursun,bende 39+1 im ama ses seda yok bakalım
deryaa_milena metemom_ benim de 38+5 dün bebek hareketi az diye acile gittim açılmaya baktı sonrasında eve gelene kadar baya kanama olmuş şimdi ara ara devam ediyor sizin de öyle miydi nişan geldi sandım demişsiniz
metemom_ deryaa_milena evet canım ben nişan sanmıştım o alttan muayene sonrası lekenmeymiş nişan gelince bebek baya aşağı baskı ve sızlama yapıyor zaten hissediyorsun
Ea_aylms6 metemom_ ay seni baştan beri bu uygulamada görüyorum aramızda 1 hafta var diye biliyorum. İnşallah hayırlı acısız bir şekilde doğumun gerçekleşir ❤️
Mavisevgim metemom_ tüm tuşlara bastım ama yok sancım vardı oda gitti artık saldım ne zaman geliyorsa o zaman gelsin