Mikrofon0 metemom_ umarım çok bekletmez hayırlı bir şekilde sağlıklıca gelir bende suyum gelse ağrım artsa diye bekliyorum doktor dayım bakalım ne dicek ☺️
Anneoluyorumm00 metemom_ genelde bu haftalarda oluyor doğum, sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲 benim ikiside sezeryan ikside 38+5 te aldılar
Mavisevgim metemom_ tüm tuşlara bastım ama yok sancım vardı oda gitti artık saldım ne zaman geliyorsa o zaman gelsin
metemom_ hepoyleolurzaten_ bebek benimle dalga geçiyor canım sancım ne artıyor ne azalıyor iki gecedir boşa sancı çekiyorum doğmuyor bir türlü 😂
Mikrofon0 Bulut19 sancı çıktı 80 🥳 evde sıklaşır dedi bakalım eve gidiyorum şimdi ayyy çok heyecanlı 🤣🤣
hilal_wq4 Mikrofon0 ayyy ne kadar bunaldıysak artık sancılara çok seviniyrz 😂hadi gözün aydın inşallah bugün bitmeden doğurursun darısı benim başıma 😅
Bulut19 Mikrofon0 ay hadi hayırlı haberlerini wlalim inşallah kolayca doğurursun,bende 39+1 im ama ses seda yok bakalım
Mikrofon0 metemom_ evet benim sancım 80 i buldu bugün sıkılaşır dedi doktor eve yolladı ama hissetmiyorum 🤣 sıkılaşınca hissedersin dedi eve gidiyorum şimdi
Sevbebek metemom_ valahi varya gerçekten de öyle doktorum da dedi fazla bklmezsin diye ama artık ne zaman gelecekse
Semaa00nur metemom_ sizle haftalarimiz hemen hemen aynıydı 🤗 ben doğum yaptım bebişim 23 günlük oldu sezeryan idim bir anda normal doguma döndü pozitif geçti çok şükür. Sürekli duş al ve hareket et sancilara en iyi eğilip kalkmak geliyor deneyebilirsin bi
metemom_ Mikrofon0 modunu düşürmek istemem ama benimki hep 80 lerde çıkıyor ama doğuma dönmüyor canım o seviyede kalıyor 🥲
Mikrofon0 hilal_wq4 evet 39+2 artık bittim ya Sancıma seviniyorum ama hissetmiyorum amin inşallah bugün doğurdum diye müjde veririm 😅😅
hilal_wq4 Mikrofon0 ben de 38+4 oldum dün acile gittim alt tarafımda baskı vardi doktor baktı yumuşamış kanala girmiş dedi yakındır dedi ben de bekliyorum bugün egzersiz fln yapicm inşallah gelir artık çok sabırsızlanıyorum
Simge22 metemom_ su gibi bir doğumun olsun inşallah rabbim bir avazda kurtarsın güzelim darısı da bizlere 34+6 ☺️