• Doğum
  • Sonunda doğuruyorum 🙏🏻🧿

Kızlar gece lekelenmem oldu hastaneye geldik 04.32 gibiydi saat 14.13 oldu 2 cm açılmam var suni sancı veriyorlar dayanılmayacak bir sancı değil ama sanırım ağrı eşiğimde yüksek aslında fazlaymış anlaşılan ben hissetmiyorum pek. Ama inanın çok komik bir şekilde çatı muaynesi daha çok canımı yaktı. Tabi buda kişiden kişiye fark gösteriyor. 39+2 yiz ilerleyen saatlerde nasıl ilerlediğini yine yazacağım 🙏🏻 Şimdilik merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz 🙏🏻🧿 Herkesin Allah yardımcısı olsun 🙏🏻
    Mslali Allah yardımcın olsun inşallah en az ağrı ile tamamlarsın doğumunu 🙏🏻 39+0 ım günümüz yakınmış heyecanlandım hadi bakalım sen sıranı sav sağlıkla ☺️☺️
    Mslali allah bir avazda doğurmayı nasip etsin sağlıkla alırsın inşallah kucağına 😍❤️
    Mslali doğum sansıcısı çekmedim ama okuduğum kadarıyla sonlara doğru sancı artıyor inşallah tıkır tıkır ilerler de açılman bi avazda kurtulursun canım şimdi kaç cm ?
      Berfingnc en son 2 cm dediler sancım ağırlaştı bakalım birazdan yine kontrol edicekler 🙏🏻
      Doğum sezaryene döndü ne yazık ki 😩 suni fayda etmedi çünkü ben sancı hissetmedim ve açılma olmadı ayrıca oğlum küveze girdi ve özel hastane tam teşkilatlı olmadığı için devlete sevk edildi bir geceyi ondan ayrı geçirdim ama şimdi doktoru ikna ettim ve çıkışım verildi yanına geçiyorum 🙏🏻