metemom_ Tuba680 bende 38.haftadayım bebek kanala girmeye başlamış baya aşağı inmiş dedi doktor doğumu bekliyorum her gün bu gün doğacak mı diye uyanıyorum ama gelen giden yok 😂
metemom_ Tuba680 yok anam erken doğum olacaktı baya hastahnede yattım şimdi de beyefendi gelmiyor küstü sanırım
Sivas58-46 Bende bugün tam 39+0 oldum normal doğum olacak inşallah benimde kasılmalarım çok oluyor her yerim ağrıyor bugünde baş donmesi ve halsizlik başladı bende endişelendim pazartesi gününe randevu aldım bakalım
Tuba680 Sivas58-46 bende de hepsi var iki gündür doktorum salı günü geliyor izine çıkmıştı ama bir an önce kavuşmak istiyorum oğluma 🥲
Fasulyelendikk Tuba680 37+4 teyiz nasıl dogurucam bilmiyorum normale uygun değilim sanırım ama sezeryan günü de belirlenmedi pazartesiyi bekliyoruz hayırlısıyla netlesse bi benim yavrumun nasıl günyüzüne cıkacagı 😂
Zeyyno_ Tlyysf Hiç sormadım desem devlet takipliyim her gittiğimde unuttum ama hissettiğim kdryla 34.haftadaan felan beri baş aşağı çünkü hep kaburgalarıma vurduğunu hissediyorum