Cey-cey Selisimsek ay bunseme tatild eduyduk bizde soryaz cok gğzel geldi bize doguda açan yetişem bi bitkiymis
ideemirel Selisimsek lorin, avşin, berfin, rengin, rozerin, zozan, heja, ,helin havin jinda ronahi sarya şilan
brnaksyince Selisimsek kürt değilim belki de yanlış kalmıştır aklımda ama nupelda ismini duymuştum çok tatlı gelmişti ( yanlışsa düzeltin ) 😅
Queen3524 Selisimsek öğretmenim anlamını hiç bilmiyorum bir öğrencim vardı ismi sedemjindi. Herkes ilk kez duymuştu
E011023 Rozmerin.bu arada post açılmışken ben de Kürtçe erkek ismi bakıyorum ama bulamıyorum cok az kaldı doğumuma lutfen guzel değişik bildiğiniz varsa paylaşırmısiniz.
Sultantalc E011023 merhaba benimki de erkek Rotinda olacak ismi kıza da Uygun onun dışında Rubar Bahoz reber şervan
Ayselcnt E011023 geçen Fatma giriğin filminde duymuştum.. Şirvan..eşime anlamını sordum.. aslandan gelen demekmiş.. eşim kürt.. çok hoşuma gitmişti.. çok beğenmiştim.. Şirvan ismini..
Birkatibe Selisimsek benim ismim var çok kullanmam ama duyan çok beğeniyor şevin cuma gecesi demekmiş
Glchan_34 @E011023 devran rojvan darşin ronayi ay aklıma gelmiyor beynim durdu halbuki çok güzel isimler var ya