mmedinestlms furaley678 canım daha erken 6 gün kala öğrendim ve çok silik şekilde 4 gün kala kanda çıktı
daisybebek furaley678 2 gün kala testte negatif, 1 gün geçince pozitif gördüm. Ayrıca 7 gün kala test mi yapılır 🤦🏻♀️ anlıyorum beklemek zor ama o kadar da erken çıkmaz kendini üzdün boşuna
Nazli00 furaley678 normalde bugün adet günümdu ama olmadım gidip hemen test yaptım maalesef negatif çıktı. Sende moralini bozma zamanı değilmiş demekki
Fatmanur12345 mmedinestlms bencede erken bende 1 gün gecikmede öğrendim hatta testte o kadar sıkıntı ki gölge gibiydi
mmedinestlms furaley678 dediğim gibi net çözüm almak istersen 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi al o kesin sonuç gösteriyor geç döllenme falan değilse kanda da çıkar 4 gün kala
Lenay223 furaley678 ben erken gebelik testi peodoctor da adetime iki gün kala öğrenmiştim sizin daha çok gününüz var olsada çıkmaz inşallah hamilesindir
Bir_nazenin01 furaley678 evet kuzum en garantisi o hatta çoğu doktor 1 hafta gecikmeyi bekleyin diyor dayanması çok zor tabi ama en azindan adet günü bekle
Sudee06 Ben kan verdim 1 haftalik hamileymişim negatif çıkmıştı canını sıkma biraz bekle 4 haftalıkken öğrendim sonra
Nzl_1999 furaley678 adetime bir hafta kala test yaptm silik çıktı kan verdim çıkmadı ertesi gün adet oldm