ilkgozagrim__ Sumeyrahebun ovv önünde daha çoookk zaman varr kuzumm ben Nisanda doğurdum 8 nisanda geldi kızım 4 ay 2 günlük olduk bileeee ama,hala ilk doğduğu an gibi hiç büyümedi gibi geliyooo Annelik çok başka çok güzel bişeymiş Veren Allaha şükürler olsun
_Mother_ Sumeyrahebun 2025 Ocak sonu şubat başı gibi rabbim nasip ederse hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 💝🤲🏻😇
Sumeyrahebun ilkgozagrim__ eveet yolun çok başındayım ve ilk defa anne olucan o yüzden benim gibi annelerle konuşmak paylaşmak iyi gelcektir diye düşünüyorum bu arada maşallah allah analı babalı büyütsün 🥰🌸
ilkgozagrim__ Sumeyrahebun Sağlıkla gelsin küçük inşallah canım benim bende ilk defa Anne oldum çok güzel bir duyguymuş Annelik Doğunca tamamen Anlıyorsun güzelliğinii
yarenuludag Sumeyrahebun Aaaah ah yoldaşım 7+6′dayım ortalama tarih olarak mart 20 sonrası dediler hesaplamaya göre bakalımmmm. Nasıl geçiyor hamişlikkk ?
Rumeysa_01 Kızlar 4+4 günlük hamileyim sağ ve sol kasığımda ara ara gelip gecici ağrı gibi bişey oluyor normal.mi
Duruxxx Rumeysa_01 ben de 4+2 deyim aynı ağrıları yaşıyorum doktoruma soracağım gittiğimde normal mi bilemiyorum
mmedinestlms Rumeysa_01 ayyy benimde öyleydi senden 2 gün öndeyim 2 gündür şimdi sadece sağ kasığımda baskı hissediyorum ilk gebeliğim de soldaydı
Anonimanonim Edanur60 merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelikle sağlıklı bir bebiş kucağınıza alın insallah😊 peki keseyi gördünüz mü ben 4+4 henüz doktora gitmedim
Duruxxx Rumeysa_01 3. Haftada gitmiştim öğrendikten sonra ama şu an çok erken bir şey görmeyiz demişti 2. Olacak aslında