ilkimnur dora2110 bende yarın sabah yapıcam erken gebelik testi. Tatildeyiz şu anda. Adam akıllı tatil yapamıyorum var mu yok mu diye. Çıksın aklımdan en azından ☺️
ilkimnur dora2110 9 günde çıkar mı bilmem ama dayanamadım dün gece erken gebelik yaptım negatif. Hayırlısı olsun ne diyelim ☺️
ilkimnur dora2110 ne güzel çok gençsin🥰 önünde upuzun bir zaman var Allah’ın izniyle. Bak ben bile umudumu kaybetmiyorum☺️41 yaşındayım. Bir oğlum var 17 yaşında anne oldum. 24 yaşında şu anda. 3 ay önce evlendim tekrarrabbim nasip ederse bu ikinci olacak🙏
ilkimnur dora2110 reglime bugün iki gün kaldı. Adet belirtilerim başladı ama. Yoğun akıntı ve sabah az bir lekelenmem de oldu. Bugün tatilin son günü. Otelden çıkar çıkmaz test alıcam. Ama ümidim hiç yok. Test yapınca haber veririm canım🌸
Ayselcnt dora2110 düşüğün olduğu günü regli başlangıcı gibi düşünün.. benimde 1 kimyasal oldu.. sonraki ay döngüm normal düzeninde devam etti..
dora2110 ilkimnur benim bugün çok az kahverengi akıntım oldu ☹️ pozitif haberini bekliyorum inşallah sende vardır 🥰