ilkgozagrim__ tatlibebegim_ evet Damla aşkoo ben oyyy yavrum benimkide 4 gün önce ateşlendi kuzum valla şimdi iyi oldu benimkinden de aldılar idrar biraz enfeksiyon varmış antibiyotik verdi iyiyiz şuan 4 ay 2 günlük olduk biz teyzesi
tatlibebegim_ ilkgozagrim__ oy oy maşallah dünde yanlışıkla mutfakta koltuktan düştü arkamı dönmemle düşmesi bi oldu bişey olmadı Allahtan, mama kullanıyon mu canım yoksa anne sütü mü alıyo sadece alıştın mı bebekli hayata🤭
Htccndn SmyEsciv serbay lider,komutan demek sielde fransızca gökyüzü demek bu arada çok teşekkür ederim 🥰🙏🏻
Elosunannesi Pembesarelle2 Mihra olucak ismi ama suan hala beklemedeyiz bi turlu gelmedigi icin cok nazli oldugunu dusunuyorum Mihra Naz olsun mu diye dusunmeye basladim
Sudee06 Deren su düşünüyoruz hatta eşim çok beğendi bende derin su lavin lena miray gibi isimler düşünmüştüm
ilkgozagrim__ tatlibebegim_ Ayyy ciddi misin ben hiç düşünmedim çok şükür çok korkuyorum hareketlenmeye başladılar artık yerde oyalanmaları lazım aslında alıştım yaaa ben sen alıştın mı Anne sütü kullanıyorum sadece sen
tatlibebegim_ ilkgozagrim__ benim ki yapışık ikizim mama kullanıyorum arada o kabız yapıyo heralde şuan ki kilosu kaç