12betul Pembesarelle2 biz daha 17 haftalığız kızımıza isim bakmadık hala 😅 ilk kızımın adı Beren ikinci kızım Derin bakalım bu ne olacak
Denizkarci Pembesarelle2 Zerya Berfin Zerya: okyanus, yüreğim ve altın gibi kıymetli Berfin: karda açan çiçek 🥰
Elifgok58 nazlialtuntas3642 oğlumun adı 💛 7 yaşında çok akıllı ve sakin bi çocuk derslerinde başarılı 🥰
tatlibebegim_ ilkgozagrim__ tanıdım kız damlaydı dimi ismin 3.5 aylık oldukk senin bebiş kaç aylık oldu, kabız benim bebiş ya 10 gündür kakasını yapamıyodu bugün yaptı dsha acile falan getirdik idrar aldılar bekliyoruz bakalım
Ftsokn Cinsiyet belli değil Kız olursa : Nil gökçe veya alya mira düşüyoruz Erkek olursa : kayra mete, kayra Alp🩷
Buka Echanim Adıyla yaşasın sağlıkla gelsin benimde bebeğimin adı Talha , Cennette yeri olan demek 😍😍
ilkgozagrim__ tatlibebegim_ evet Damla aşkoo ben oyyy yavrum benimkide 4 gün önce ateşlendi kuzum valla şimdi iyi oldu benimkinden de aldılar idrar biraz enfeksiyon varmış antibiyotik verdi iyiyiz şuan 4 ay 2 günlük olduk biz teyzesi
Bebelikk Mustafa Mirza 🥹 koyduk Mustafa öncelikle tabiki peygamber efendimizin ismi, temizlenmiş üstün seçilmiş kişi demek Mirza prens soylu aileden gelen demek Eşim çok istedi bu şekilde, ismiyle yaşasın oğlum