Esrahrz Doktorumuz 36+6da 2600 gram dddi birax kucuk dedi.39. Haftaya kadar beklemeye çalışalım dedi.napîcam nasıl hızlı kilo almasını sağlarım
sallyt Esrahrz yoğurt içine biraz bal muz yulaf hindistan cevizi yapın yiyin bebek beklediğimden 200 gram fazlaydı ve tek ekstra yaptığım buydu😂
NM_mom Bana da kilosu hakkında biraz almalı diye konuştu doktorum. Et, balık gibi bol proteinli şeyler yememi söyledi 🥹 tereyağ, kuruyemiş, süt ve süt ürünleri🧚🏻♀️
Esrahrz Mervesoku yumurta tiksindirdi artk süt yoğurt yiyorum arada ceviz yiyorum .muzda alayım.kefir ve yulaf hic denemedim tadıni bile bilmiyorum ayy
Mervesoku Esrahrz kefir içmeniz lazım hamilelik döneminde ama sade olanı tercih edin.. yulafta ince öğütülmüş veya granola olanları tercih edin sütle beraber çok güzel oluyor
NM_mom 34+6da 2700dü ama boyu uzun olduğu için alman lazım dedi, ben hastalık geçirdim 1 hafta geriledi malesef
babyiscoming_ Esrahrz kesinlikle hepsini tüketmeye çalışın tam buğday ekmeğine bol kaşarlı tost yapın sade kaşar sevmiyorsanız inşallah faydası olur 🥰
Zeycannn Esrahrz inşallah kaşar peyniri özellikle çok kilo aldırıyor diye biliyorum denemenizi tavsiye ederim
Esrahrz Bide şu var kizlar bazı besinler bazı besinlerin vitamin değerini öldürüyormuş.bu konudada kafam karışıyor mesela.
Aslan97 Esrahrz bol kaşar peyniri sade kefir muz süt yoğurt pekmez ceviz et haşlama bunlar kilo yapıyor
BeyzaGnes12 Esrahrz uyumadan önce büyük bardak süt için muz yiyin hatta imkan varsa bal muz süt badem cevizi blendirden geçirip için
Esrahrz BeyzaGnes12 süt iciyorum sürekli en az 3 bardak yogurtta 500 gram fln yiyorum günde.ayranda iciyorum daha ek olarak.bulgur pilavı yiyorum .bende anlamihorum nasil kilo almiyor