yamacinannesi Kızlar 38 haftalık hamileyim. Kullanmaya başlasam mı bilemedim? Bide bi yazı okudum göğüse bi krem yağ filan kullanınca kokusu değiştiği için meme reddi olabiliyor diye. Benim göğüslerim şimdiden hassas. Emince kesin yara olur diye düşünüyorum. Doğumdan sonra mı başlamalıyım yoksa şimdiden mi başlamalıyım. Tavsiyelerinize açığım😇😇
seyma281015 yamacinannesi Önce mi sonra mı kullanmalısınız ondan emin değilim ama, kesinlikle ayva çekirdeğinin bir gecede mucize bir jele dönüştüğünü ve göğüs ucu yaralarına çok iyi geldiğini söylemek isterim. Tam da zamanı 😊
deletedmom734 yamacinannesi benimde öyle çok hassastı bende çok korkmuştum ama yara olmadı emzirme aralarında yıkayıp kendi sütünüzü sürün ve öncesinden önlem almayın
Poine Bence şimdiden başla canım. Benimde şuan bile parça pinçikler erkenden başlamayı düşünüyorum yoksa toparlanamaz.
yamacinannesi Poine bende öyle düşündüm ama sonra memeyi kabul etmez diye tedirgin oldum. Gerçi aldığım kremde kokusuz yazıyor ama yine de kuşku düştü içime
seyma281015 yamacinannesi çekirdekleri küçük cam bir bardağa koyun üzerine de 1 yudum su ekleyin. Sabaha kadar jel oluyor ben yüzüme sürüyorum bazen, kuruyor maske gibi. Biraz beklettikten sonra Yıkıyorum yüzüm yumuşacık oluyor
Poine yamacinannesi bende okudum onu ama Doğumdan sonra zaten kullanacaksın aynı hesap olmuş oluyor kendi açımdan öyle yani.. Ayva çekirdeğini de yapabilirsin suda bekletince jel oluyormuş. Kimle konuştuysam erkenden başlamayı Öneriyor. Sana kalmış tabi.