Brcuburci HelloooMomy 17.haftadayim sağ bacagimda 3 gündür bir acı var zor yürüyorum acaba magnezyum icmedigim icinmi
HelloooMomy Brcuburci tabi ki bacak krampları ve kemik ağrıları yapar. Magnezyum zaten bizim vücudumuzda olması gereken bir vitamin. D vitamini gibi düşün. Hiç bir zararı olmaz kullan mutlaka. Bir de ekstra Multivitamin kullan bunlar çok önemli canım. Doktoruna güven ne diyorsa kullan. Yoksa bu ağrıları çekecek olan yine sensin 🥲❤️
gizem0403 Fatma_Fatma idrarınızda az da olsa enfeksiyon çıkmış ki toz ilaç vermiş sanırım. Magnezyumu verme amacıda enfeksiyonlar kasılmalara sebep oluyor herhangi bi kasılma yaşamamanız için yazmış biçok kişi magnezyum kullanıyor doktorunuzu dinleyin zararı yoktur 🌸
fasulye_35 Fatma_Fatma bende yoğun bir bacak ağrısı vardı resmen sakat olmuştum asla yürüyemiyordum magnezyum yazmıştı bir ay kullandım geçti
littlemiddle Nissyoo sabah ocean extramag 1 tane, gece yatmadan önde de magosit 1 tane kullanıyorum yani günde 2
Vlog1345 Benim kanda da magnezyum fazlalığı çıktı 12 haftalık hamileyim. Tehlikeli mi acaba doktor da bişe demedi genel olarak sonuçların iyi dedi sadece
Nissyoo littlemiddle magosit ishal yapıyor mu sizde özür dileyerek soruyorum, bıraktıgımda düzeliyor ama hher içişimde ishal oluyorum düzelmedi doktorada henü soramadım
Gulgnl Fatma_Fatma Bi şey olduğundan değil magnezyum kullanmamız isteniyor zaten,bunun yanı sıra kramplara iyi geliyor. Endişe edecek bir şey yok aylardır kullanıyorum ben de.
Civcivlerinannesi Fatma_Fatma kemik eklem ağrıları göğüs kafesine batmalar ve kramplar için kullanılıyor. Bu tür şikayetleriniz yok mu?
littlemiddle Nissyoo doktorum rahatsız edebilir, eğer ederse başka marka tavsiye ediyorum onu alabilirsin demişti. Bende ishal yapmadı ama, yetersiz kalmasın diye hem sabah hem akşam kullanıyorum farklı iki marka
Gizem111 Fatma_Fatma ben 8. Aydan itibaren kullandım ve iyiki kullanmışım. Bacak ağrıları ve kramplar çok zordu çünkü
Mlsaa99 Fatma_Fatma bende 10.haftamdan beri kullaniyorum bel agrilarimi aldı magnezyum resmen cok iyi geldi yoksa bacagima agri vuruyordu yurutmuyordu beni