canvecanan Yasminnnnn işte tam kaç çıktığını söylemedi özelde yaptığım içinde e nabiza da hala düşmemiş malesef
Yasminnnnn canvecanan Evet düşer ama biraz geç düşer bir takip et e nabizdan sürekli pazartesi tekrar ver ama istersen farklı bir doktorada danış yani tansiyon normalse protein kacagindada inşallah artış olmaz
ervahnm ervahnm Yasminnnnn amin canım inşallah çıkmazsa da artık bakıp ilaç vereceğiz dediler doğumuma daha var hani
canvecanan Yasminnnnn evet canım bende öyle yapacam takip ediyorum eğer sonuç çok kötü değilse başka dr yanına gidecem çünkü bebeğimin kilosu geride kalmış ve 36 . Hafta daha erken en azından 38 i gorebilseydik iyi olurdu
ervahnm canvecanan özel mi başka bir hastaneye de başvursaydın keşke genelde sezeryan yapmak için bahane arıyorlar
canvecanan ervahnm benim zaten bir sezaryenim var bu ikinci olacak sadece Dr biraz acele ediyor gibime geldi beni ameliyata alacgi günün bir gün sonrası izne gidecek ben ondan biraz şüpheleniyorum
ervahnm canvecanan olabilir canım ondan acele ediyor muhtemelen oda iznini ona göre ayarlasın yani insan canı bu şakaya gelmez hani Allah korusun
gzm_42 ervahnm amin inşaallah canım ama genellikle her hamile de bu idrar yolu enfeksiyonu oluyor maalesef
Mavisevgim ervahnm 4 gece yatış verildi bana yalnız benim tansiyonum iyiydi sadece şiddetli baş ağrısı ve idrar da protein kaçağı vardı. İdrar düzelince taburcu oldum tansiyonun 139 geçerse sezeryana alıcaz demislerdi
ervahnm Mavisevgim anladım canım sonuçlarım sınırda çıktı tansiyonum normal çok şükür birde nefroloji dedi sanırım böbrek bölümü sanırım oraya yönlendirdi orasında bakacak bugün akşam çıkarım inşallah