Benim söyleyeceğim başka birşey gebisler benim annem yatalak bir hastaydı bir anda rahatsızlandı okmeydanı’na götürdüm mayısın 24de 25 Mayıs sabahı annemi hiç bilmediğimiz Esenyurt reyap Hastanesi’ne sevk edilmiş bizede bilgi verilmedi Okmeydanı daha sonra Esenyurt reyap Hastanesi’ne gittim annemi yoğun bakıma alındığını öğrendim görmek istedim fakat hiçbir şekilde gösterilmedi çok ısrar etmeme rağmen daha sonra 27 sinde tekrar gittim annemi yine göstermediler çok sinirlerim bozulmuştu annemi görememek beni çok üzüyordu dayanamıyordum artık görmek istiyordum hamileyim birde neyse mayısın 29 da abim gitmiş annemi görmek için onada gostermemisler 30 Mayıs sabahı telefon geldi hiçbir şekilde duymak istemediğim şeyi duydum annem vefat etmişti ama unutamadigim aklımdan çıkmayan tek şey bana telefon açıp annenizi kaybettik demeleri oldu telefon da söylenmeyen şeyi söylediler çok saçmaydı hicbirsey demeden çağırmadan reyap Hastanesi bir adam telefon açıp annenizi kaybettik dedi bir sorun olduğunu söyleyip gelin demedi direk anneniz öldü dedi çok kötü bir hastaneymis annemi göstermediler okadar görmek istediğim halde nefret ediyorum o hastaneden kimse goturmesin oraya hiçbir hastasını ben annemi orda kaybettim annemi göremeden annem gitmişti evde gördüm annemi son kez şimdi geriye sadece fotoğraf video kaldı kabullenemiyorum benim için çok zor birşey her seferinde annem haklima geliyor hiç gitmiyor çok ağlıyorum çok üzülüyorum halakasiz oldu biliyorum ama reyap Hastanesi geçtiğini görünce dayanamayıp yazmak istedim annem geldi haklima şuan ağlayarak yazıyorum bunları hakkınızı helal edin lütfen uzun oldu