-dunyaa- glsahbaydemir benimde öyle ya 20 kiloya yakın kilo aldım havalarda çok sıcak o kadar zorlanıyorum ki 😅
Aysu1307 BusraA-K aynıyız benimde 3 hafta önde bebeğim fakat 5 eylüle gün verdi doktorum 25 Ağustos çok erken değil mi ?
BusraA-K Aysu1307 gelişimi önden gidiyor tahmini doğumu öyle görünüyordu ama normal doğum olacak artık ne zaman gelmek isterse 🥹🙏🏼 28.08.2024 tarihine enerjileri gönderiyorum ♥️
Dilara_0 BusraA-K ben elendim kızlar 5 gün önce doğum yaptım 09/08/2024 ikinci oğlum Araz’a kavuştum 🩵 Darısı tüm bekleyenlerin başına olsun çok çok güzel doğumlar yaşamayı nasip etsin 🥰
Adsizbiri BusraA-K nasip olursa 21 Ağustos sabah yatış verdi ama sanki hiç dugurucam gibi gelmiyor sanki hep böyle kalicam gibi günlerde geçmiyor sıcaklarda ama bakarsanda geldi yani değişik duygular içindeyim 🤭😂😂
Adsizbiri Biranneikievlat22 benimde 21 Ağustos aynı günüz sağlıkla gelsin ballar bende de heycan fazla duygular karışık 😁
Biranneikievlat22 Adsizbiri bende heycan korku hepsi bir arada çünkü arkada 2 tane bırakacak zorunda olduğum iki evladım var
iremmsoyoz BusraA-K 38+4 teyiz normal doğum için bekliyoruz son 10 günümüz kaldı, geldi geldi gelmedi sezaryene alırım dedi doktor. 1 cm açılma var rahim agzi cekilmis dedi doktor ama hiç sancı yok bakalım. Dua edin on gün içinde kavusalim artık
Adsizbiri Biranneikievlat22 benimde iki kızım var bu üçüncü aynıyız galiba çok merakla bekliyoruz ama içimde ne fırtınalar var güzel düşünelim güzel olsun inşaallah sağlıkla gelsinler 🤲🤰🐣
Babymom07 BusraA-K evet oldu çok şükür ikimizde iyiyiz tabi sezeryan ağrısı ve göğüs ucum acıyor onun haricinde bir sıkıntımız yok 🥰
Eda1254 Z_ulall şuan 37 oldum randevum var yarın en son üç hafta önce gittim ozaman doktorum 2400 demişti şimdi bilmiyorum