Surprizbebek1 BusraA-K Hadi bakalım sağlıkla gelsinler inşallah 🥹🥰 benim ikinci sezeryan olacağı için fazla beklemeyeceğiz
Fatma_ecem4 BusraA-K yarın doğumum var 😍heycan korku herşey var hepimizin bebisleri sağlıkla doğsun inşallah 😍❤️
Babymom07 BusraA-K 19 Ağustostu artık yarııın hiç hazır değilim gibi ama çok da istiyorum bir taraftan karışık duygular içerisindeyim 🫠
Fasulyelendikk BusraA-K aynen cnm ama sükür aldık günümüzü üc gün sonra Allahın da izni olursa kavusuyoruz oğluşla 😍
AymiR BusraA-K büyük ihtimale ay sonunda gözüküyor ultrasona göre olursa biraz daha erken olabilir bebiş üç hafta önde
Alpsmommm BusraA-K biz elendik 🤣🤣 39+2 de geçen hafta doğurdum 07.08.2024 prensesim doğdu ☺️🤭🤭 darısı başınıza
Altunkaya_44 BusraA-K 38+2 ama tansyonum yüksek çıktı bebek 3,4 hafta önde pazartesi git salı idrar biriktir carsamba günü gel sorun olmasa sezeryana alalım dediler yarın gidicem bakalım nolucak
-dunyaa- glsahbaydemir oy maşallah sağlıkla gelsinler 🌸 bende net 2 çocuk diyordum ama şuan çok zorlu geçiyor benim hamilelik sürecim hiç böyle tahmin etmemiştim. Hala kusuyorum en zoruda bu 😢
glsahbaydemir -dunyaa- çok şükür kusmam olmadı ama karnım çok büyük benim taşıyamıyorum ikiz mi diyorlar 😅
Biranneikievlat22 BusraA-K 21 agustos inşallah sag saglim kavuşuruz 🥰 ogluşumla sezaryan 37+5 de planladı doktor şuan haftamız 36+4
Adsizbiri Biranneikievlat22 benimde 21 Ağustos aynı günüz sağlıkla gelsin ballar bende de heycan fazla duygular karışık 😁