Evinim BusraA-K Bizde elendik güzel anneler 08.08 2024 kızım dünyaya gozlerını açtı Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah🥰🙏
Fasulyelendikk BusraA-K bi bizim doktor tarih veremiyo heralde 38 olcaz nerdeyse hala tahmini ne zaman gelir bilmiyorum
Hatcsezgin BusraA-K 28 ağustos görünen ama doktor 38 gibi gelir dedi bugün zaten yırtıyor aşağıları bencede pek vakit kalmamış gibi hissediyorum.
Surprizbebek1 BusraA-K 26-28 ağustos gibi alırız dedi doktor. Daha da dayanabilecek gibi olursa 2 eylül de olabilir dedi, yani gidişata bağlı 🤷🏻♀️
Lara_07 Surprizbebek1 bana da 26-28 Ağustos tarihlerini verdi 26 sında yapacağız. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Tugces09 BusraA-K 38+1 olduk şuanda normal doğum görünüyor ne zaman gelecek diye heyecanla bekliyoruz 😍🧿🙏🏻
BusraA-K Tugces09 ayyyy sağlıkla su gibi geçsin inşallah 😍🙏🏼🪬 bizde bekliyoruz normal doğum için,heyecanlıyız 💗
Fasulyelendikk BusraA-K aynen cnm ama sükür aldık günümüzü üc gün sonra Allahın da izni olursa kavusuyoruz oğluşla 😍
Surprizbebek1 BusraA-K Hadi bakalım sağlıkla gelsinler inşallah 🥹🥰 benim ikinci sezeryan olacağı için fazla beklemeyeceğiz