Bimuallime4 DeryArenn ben kendi el emeğim olsun istedim . Keçeden peri kızları yaptım anahtarlık olarak . Onları asetat kutulara koyacağım. Bir de kolonya ve çikolata yapacağım kendim inşallah nasipse .
gees06 gktgmom çok güzel olmuş nerden sipariş verdiniz ? Bir de çikolatanın kalitesi nasıl memnun kaldınız mı
Hvvnrsvr Lovelovebaby evet arkadaşlarımla toplanıp bir iki saatte hallettik. 🤭🥰 burada yerel bir kuruyemişçiden aldım. Konya’da yaşıyorum.
Hvvnrsvr Lovelovebaby halkaları da instagramda elmassüs isimli bir işletmeden 4 cm boyutunda olanlardan sipariş verdim.
gulcin8396 Instagram’da busemhediyelikk var yiğenim yapıyor tamamen güvenilir fiyatları da çok uygun çok cici şeyler var yeni bir işletme ama bende görünce sayfada çok beğendim bende yaptıracağım isme karar verebilirsek inşallah
gktgmom qusel çok güzel geldi ben çok memnun kaldım yaptırdığım yerin çok takipçiside yok ama güvenilir kesinlikle
qusel gktgmom fiyat neydi cnm. Sorum yarım gelmis. Bende eskiden bu süsleme işlerini yapıyordum sayfam aşırı büyük değildi ama az çok anlaşılıyor zaten güvenilir mi değil mi diye.
gktgmom qusel 1950₺ ödedim canım memnun kaldım baya satıcı Begüm hanımda çok ilgili dilediğiniz şekilde hazırlıyor siz seçiyorsunuz her şeyini ☺️